Zakaj mi ljudje ne plačujejo?

knjiga

Danes zjutraj me je pričakalo zelo zanimivo pismo v e-poštnem nabiralniku.

V drugi polovici januarja me je kontaktirala Tjaša (ime je izmišljeno), ker je bila že utrujena od svojih strank. Ima svoj kozmetični salon, rada ima svoj poklic, ampak …! Ampak kaj, ko se že leta vrti v podobni sceni, kjer so v igri stranke, denar in ona.

Dogajalo se je, da naročene stranke sploh niso prišle na tretma, niti ji niso  sporočile, da jih ne bo. Najbolj se je ‘bala’ svojih prijateljic in znank, ki so storitev v salonu pričakovale po znižani ceni, če ne celo zastonj. Tjaša tudi ni imela izdelanega občutka za svojo vrednost. In bolj ko je dajala popuste, ker je mislila, da bo s tem privabila stranke, slabše je bilo. Ljudje so samo izkoristili popust in naslednjič so želeli enako ali pa so šli v lov za novimi znižanimi cenami. V njej pa je gorelo iz dneva v dan bolj. Jezna je bila nase in na stranke. V glavnem, večni problem z denarjem in ljudmi.

»Bi lahko naredila nekaj zame?« se je oglasil glas po telefonu. »Sem slišala, da se da pomagati tudi na tak način. Mi je prijateljica povedala.« V mislih je imela obred.

Predstavila sem ji vse potrebno okoli obreda. Njen cilj je bil, kako privabiti v njeno življenje ljudi, ki bodo resni, odgovorni in ki bodo imeli odnos. Ter kako v salon pripeljati ljudi, ki bodo imeli denar in ki jim ne bo problem plačati.

»Najbrž veš, da ni problem v strankah, ampak…«

»Ja, vem. Moj problem je to,« je končala moj začeti stavek.

»Lahko ti pomagam, seveda. Najprej bova začeli pri tebi. Pogledala bom tvojo energijsko sliko, rodovno linijo, morda katerega od ostalih nivojev energijskih kanalov, da vidim, kje se je začelo zatikati in kje se je izgubila tvoja vrednost. Naredili bova obred za čiščenje blokad in kasneje bova naredili še enega za priklic obilja.«

S predlaganim se je strinjala in tudi komaj čakala, da se zadeve lotiva.

Ko sem šla v proces in zanjo kanalizirala stvari, se mi je pokazalo obdobje, v katerem je bila Tjaša nesramno bogata, vendar neizmerno stiskaška. Nikoli ni imela dovolj, čeprav se je valjal v zlatu, denarju in posestvih. Nič od tega je resnično ni zadovoljilo. Na smrtni postelji je spregledala, koliko žalosti in bolečine je zadala ljudem okoli sebe. Sploh tiste, ki jih je opeharila in spravila na kant.

Kadar ljudje umirajo, se jim pred očmi zavrti celoten film njihovega življenja. Takrat dostikrat sprejmejo zaobljubo, da bodo v naslednjem življenju ravnali povsem drugače. Enako je storila tudi ona.

Velikokrat se tudi zgodi, da se tekom inkarnacij mora narediti veliko poravnav in običajno eno življenje ni dovolj. Tako se je zgodilo tudi s Tjašo. V tem življenju je imela do denarja odklonilen odnos. Zdel se ji je grd, krvav in umazan. V sebi je imela program, da si ga ne zasluži, ga ni vredna, ker ga je imela v enem izmed prejšnjih življenj preveč. Seveda vse na nezavedni ravni.

Prvi obred je naredila kar kmalu, kjer sva rahljali vezi preteklosti in transformirali njen program (nisem vredna, ne zaslužim si, denar je umazan, …) v čistejše in podporne energije. Sledil je drug obred, v katerem sva priklicali obilje in dodali jasno namero, ‘da k njej prihajajo spoštljive stranke, ki cenijo njeno delo in ga z veseljem in bogato plačajo’.

Danes me je torej pričakalo njeno pismo, v katerem mi je napisala, da so začeli prihajati v salon popolnoma novi obrazi, da ji posel cveti in da ji kljub temu, da je zvišala cene, marsikdo pusti napitnino. Tjaša uživa v svojem delu, ne jezi se več nase in na stranke in v sebi čuti, da je naredila veliko spremembo v pretočnosti in energiji.

Hvaležna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja