Izrezano srce

Sedela je naproti mene, delovala umirjeno, zelo zrelo in z zavedanjem, da ve, kaj si želi. Veliko je že naredila na sebi, vendar ji je še vedno manjkal košček slike, ki bi jo povezal in ji dal celotno sliko. Slab odnos z mamo se ji vleče odkar pomni. Precej je tudi jeze na moške. Prav tako čuti, da ne opravlja svojega poslanstva.

Njeno vitko telo je ležalo pred menoj in položim dlani na srčno in spolno čakro. V hipu se med mojimi dlanmi nariše rdeča črta, dolga kakšnih pet centimetrov, zato jo vprašam, če se je mogoče popraskala preden se je ulegla na masažno mizo. Pove, da se ni. Naredim fotografijo.

healing masaža
Zaradi slabe svetlobe v prostoru, sem označila črto, ki je tekla po sredini hrbta.

»Prav, torej sva dobili prvo sporočilo,« rečem in prestavim dlan iz križnega predela na črto ter zaprem oči. Brazgotina, rez z nožem, bolečina, smrt in tema, so bile besede, ki sem jih nizala. »Obtožba, izdaja, žalost, čarovništvo, sram in poguba,« so bile naslednje, ki so prihajale iz mojih ust.

»Ves čas je v meni prisoten občutek, da sem čarovnica,« je dejala Lena skozi solze. »

»Žalost in jeza. Veliko žalosti je prisotne,« sem nadaljevala. »Kje se vidiš in kaj se s teboj dogaja?«

»Privezana sem na križ. Kot Kristus. S sklonjeno glavo. Obtožena sem čarovništva,« je nadaljevala.

»Koga vidiš okoli sebe?«

»Ne vidim jih, samo čutim. Zdi se mi, da je oče za mojim hrbtom.«

Potegnilo me je v sam dogodek in čutila sem moško energijo, ki je z veliko težavo zarila nož v njen hrbet. To ji tudi povem.

»Oče?« me je vprašala zgroženo in solze so pritekle še močneje.

»Ni imel druge izbire. Pod prisilo je moral končati tvoje življenje. Bila si mlada, lepa, z znanji, ki ti jih je predala mama. Stara znanja, ki so se predajala iz roda v rod. Ta moška energija je to naredila zate iz velike ljubezni, da boš čim manj trpela, da bo čim manj bolelo in da bo čim hitreje nastopila smrt.« Malo sem pomolčala in potem dodala. »Tvoja sodba je bila, da če ti izrežejo srce, ki bo še utripalo, boš oproščena čarovništva. V bistvu so zahtevali tvojo smrt,« ob teh besedah se mi je naježilo celo telo in oblil me je val divje energije. V tistem trenutku sem vedela, da sva našli bolečinsko jedro. Z vso to bolečino je Lena prišla na ta svet. Z veliko jeze in žalosti, predvsem do moških in svoje mame.

»Poglejva še odnos s tvojo mamo,« rečem in dvignem nivo energije. »Jo lahko vidiš, čutiš…?« sprašujem naprej.

“Čutim, da mi je zarila nož skozi vrat.” Ob teh besedah je zmrazilo tudi mene. V tistem momentu sem ji nudila podporo grlene čakre, torej sem držala dlan na tilniku. Postalo mi je jasno, da je mama to storila zaradi tega, da je naredila prekinitev kanala za videnje, vedenje in intuicijo.

Po tej razbremenitvi sem Leno povprašala, kaj se dogaja…

»Vidim mamo v hrbet, kako odhaja in da nosi lasuljo. V resnici je izgubila lase.«

»Tvoja mama je izgubila žensko moč, žensko energijo. Vsa znanja, ki ti jih je v preteklosti dala, je grobo prekinila na način, da ti je onesposobila tretje oko in možnost videnja. Ni želela, da bi ponovno umrla, da bi videla in vedela preveč. Čutim zanikanje ženske moči.«

Dlan položim na grleno in srčno čakro. Raztapljam blokade in vezi. Energija prihaja v sunkih in celi. Solze še vedno tečejo. »Mama se je obrnila in te čaka. Objemi jo,« ji rečem. »Zdaj je pravi čas, da začneš spuščati. Objemi jo in spusti. Ne potrebuješ več te močne energijske povezave v kateri je nakopičena jeza. Prihajali bodo še drugi, ki jim moraš odpustiti in spustiti.«

»Vidim brata,« zašepeče Lena, »in partnerja. Prijateljica je prišla (pred tem mi je povedala, da sta se že pred časom razšli, ker jo je izdala in prizadela).«

V tistem trenutku so se delale poravnave.

V sebi sem čutila veselje, tudi olajšanje, in sem se tudi od srca nasmejala.

»Zdaj si se pa tako nasmejala, kot moja prijateljica. Popolnoma enako,« mi skozi smeh reče tudi Lena. »No si videla, potrditev o odpuščanju je tu.«

»Tvoje poslanstvo ni v sistemu (zaposlena je v javni ustanovi), ko boš v celoti poceljena, te bodo ljudje iskali. Ti si učiteljica življenja in modrosti, ki jih že od nekdaj nosiš v sebi. Aktivirali sva tretje oko, postopoma boš navezovala stik s svojim izvorom. Dvomi bodo še prihajali, vendar se bodo počasi razblinjali.«

Močna terapija je bila to. Naslednji dan me je Lena poklicala in povedala, da je imela zelo slabo noč in da se je zjutraj zbudila z menstruacijo, ki je prišla prekmalu. Govorili sva tudi danes, in večino dni po terapiji je počivala, veliko spala, poležavala. Govorila je z bratom, mamo in partnerjem. Partnerja je zgodba zelo ganila in se dotaknila njegovega srca.

»Imam občutek, da še nekaj leži ‘spodaj, ampak to bo očitno moralo počakati do naslednjič,« je dejala. Seveda, vsega se naenkrat ne da, čeprav sva veliko naredili. Stare boleče rane se morajo najprej zaceliti in ko bosta duša in telo pripravljena na novo razkritje, sem prepričana, da se bodo najine poti ponovno srečale.

Vse dobro, draga Lena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja