Klic prednic

healing masažaLepotica iz povsem drugega konca Slovenije je stopila skozi vrata salona – prišla je na healing masažo. Zanimala jo je njena zgodba, gnala jo je radovednost, kako to sploh izgleda (takšne stranke so mi še posebej izziv, kot tudi tiste, ki mi povedo, da so že vse predelale ali pa, da se pri njih ničesar ne more zgoditi).

V bistvu je Jasna imela željo, da razišče, kaj je tisto ‘njeno’ zaradi česar je prišla na ta planet. Kje se iskati in kje nadaljevati. »Pa če bi lahko pogledala, zakaj imam tole vdrtino na stegnu. Že celo življenje me spremlja«.

Healing masaža začne lepo teči, energije so bile podporne, ljubeče, položim dlani na srčno čakro in kaj kmalu iz nje butne žalost. Tako močan občutek žalosti, da sem po celem telesu dobila kurjo kožo.

»Jasna, jaz vidim in čutim eno samo žalost,« ji rečem. »Žalost, ena velika žalost…« sem govorila in to tudi večkrat ponovila. Poprosila sem Jasno, če lahko gre v to žalost in naj mi pove, kaj tam vidi.

»Sama tema in velika teža. Imam občutek, da me pritiska k tlom«.

Držala sem ji prostor, da je lahko varno občutila to žalost in potem sem ji rekla: » Verjamem, da boš ti to zmogla. Zdaj si v žalosti, čutiš jo, je del tebe. Vprašaj žalost, zakaj jo potrebuješ, zakaj jo neguješ. Povej mi prvo besedo, ki ti pade na misel.«

»Za hrano,« je bil kratek odgovor. V tistem trenutku mi neka nevidna sila premakne dlani na križni predel, na drugo čakro. Bilo je, kot da bi me posrkalo v maternico. »Maternica joče…v njej je ogromno žalosti,« sem začela razlagati svoje občutke. »Zdaj si predstavljaj, da si v svoji maternici, ki je maternica vseh maternic, vseh žensk in tega in preteklih življenj«.

Jasno so oblile solze in začele so ji mrtveti roke in noge. To je bil znak, da so se prebujale speče energije in rahljale blokade programov in prepričanj, ki jih je nosilo njeno telo. Eden za drugim so prihajal na površje in ko sem jih naštevala, sem rekla Jasni, naj jih ponavlja za menoj; nihče me nima rad, vsem sem odveč, bolje bi bilo, če me ne bi bilo, nesposobna sem, kriva sem, nihče me ne spoštuje, dobra sem samo za uporabo, … Prepričanja, ki so prihajala so bolela in Jasna se je čistila s solzami, ki so neprestano tekle. »Vse to, kar sva zdajle naštevali, v večini sploh ni tvoje. To so bila sporočila tvojih prednic. Še eno zanimivo informacijo sem prejela v vezi s tvojim rojstvom,« rečem in povem, da je kot duša precej časa oklevala, ali se sploh naj utelesi v to telo. »Enostavno se nisi hotela roditi,« ji rečem in Jasna je samo nemo prikimala. Kasneje mi je povedala, da je kot deklica se poigravala z mislijo, da bi kar odšla, da je odveč, saj je nihče ne vidi, niti ne sliši.

»Vendar je tvoja naloga preveč pomembna in ob podpori svoje dušne skupine si prišla v to telo, da jo zaključiš,« ji povem. »To je bil klic tvojih prednic, ki te podpirajo pri razreševanju tragičnih zgodb, ki se prenašajo po rodovni liniji.«

V njeni družini so samomori način izstopa iz tega življenja. Zanimivo je še to, da se suicidalna nagnjenja ne prenašajo zgolj kot program po dnk, ampak da gre za zelo zakoreninjen program, ki je bil sprejet na dušnem nivoju, saj so v njeno razširjeno družino prihajali ljudje, ki so kasneje prav tako končali življenje s samomorom. Pri takšnih zadevah je zelo jasno, da ne gre za naključje, pač pa za program, ki je na avtopilotu in se avtomatsko izvaja.

»Ena ženska prednica bi ti rada predala sporočilo,« ji povem, ko sem prejela informacijo. »Mi lahko poveš, koga vidiš,« ji rečem in Jasna mi odgovori, da čuti energijo svoje babice. To je bila ljubeča energija, energija njene druge mame. Predala ji je sporočilo ‘jaz sem’. Bila sem zadovoljna in vesela, da je Jasna dobila tako močno sporočilo svojih ali svoje prednice. Jaz sem! Seveda; jaz sem moč, jaz sem pogum, jaz sem spoštovanje, jaz sem ljubezen, jaz sem, kar sem, jaz sem mir ….in tako dalje sva nalagali prepričanja v njeno energijo.

Healing masažo sva zaključili z odpuščanjem po ženski in moški strani, naložili še nekaj njenih osebnih programov in čisto na koncu se je še razkrila zgodba njene vdrtine na stegnu, ki pa tokrat ni prišla v ospredje…poškodba iz preteklega življenja s steni njenega partnerja. To pa bova morda raziskovali prihodnjič.

Za zaključek te zgodbe bi lahko rekla še to, da kadar se soočimo s starimi zgodbami, ki lahko segajo tudi v pretekla življenja in ko se odločimo, da bomo spremenili programe, tega ne naredimo samo zase. Veliko in dobro delo v tem primeru naredimo tudi za svoje otroke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja