Uročitev

healing masažaTudi tale zgodba je neverjetna. Še toliko bolj, ker je Branka moja stalna stranka.  Veliko plasti sva že odložili in vedno je ‘še nekaj’, kar leži spodaj.

Pri Branki so se začele pojavljati težave v službi. Prišlo je do reorganizacije, v podjetju se je zaposlilo nekaj novih sodelavk in takrat so se začele težave še samo stopnjevati.

Moje dlani so počivale na njenem telesu, ki mi ni bilo več tuje. Lahko bi rekla, da sem poznala že vsako njeno pego, liso in strukturo, vključno z njeno energijo. Ker vedno sledim intuiciji in z njeno pomočjo potujem po telesu, sem tokrat sledila premikom na desno polovico hrbta, nekoliko pod lopatico in tam tudi obstala. Držala sem dlani na mestu in čutila, kako so se mi mravljinčile dlani in za trenutek bi lahko rekla, da sem se izgubila v nekem drugem svetu. Takrat sem začutila, veliko bolečino in težo, ki je šla skozi Brankino telo. Moje dlani so postajale vedno bolj vroče, zato sem jih tudi odmaknila. To, kar sem zagledala na mestu, kjer sem jih malo prej držala, me je šokiralo.

Sledi ostrih rezov v telo. Bilo jih je kar nekaj, sicer kratkih, kot bi nekdo zarezal z britvico ali manjšim nožem. Rjave črte pod lopatico (kot razpotegnjene lepotne pike) so mi povedale, da je Branka v zadnjem času bila priča zlorabi njene energije, energijskega posega v njeno telo in da so ji zasadili nož v hrbet. Ko se mi je zgodba odvrtela, sem ji to tudi takoj povedala. »Branka, ti si uročena. Kradejo tvojo energijo.«

Kar sem v nadaljevanju slišala od Branke, me je še bolj presenetilo. Njene besede so bile sledeče:

»Kakšen mesec dni nazaj sem se zbudila iz spanca in s hudo bolečino na tem mestu. Bilo je kot skelenje in pekoč občutek. Vstala sem in se pogledala v ogledalo. Na hrbtu so se mi zarisale rdeče črte, kot bi imela razpraskano. Pomislila sem, da sem se mogoče sama opraskala med spanjem, vendar mi je bilo čudno. Naslednji dan sem to pokazala moji prijateljici, ki mi je rekla, da to zelo nenavadno. Čez čas je bolečina izzvenela in jaz sem na to pozabila. Res pa je, da so se od takrat naprej začeli v službi name zelo hudi pritiski in da se mi je zdelo, da mi tudi drugače v življenju vse ‘spolzi iz rok’.«

Healing sva zaključili. ‘Zakrpali’ brazgotine skozi katere ji je odtekala energija in naredili zaščito. Zanjo sem pripravila tudi obred, ki jo bo opolnomočil in razblinil moč uroka, ki je bil storjen na njo.

Nekaj časa nazaj me je Branka obvestila, da so se ji stvari uredile, tudi službo je obdržala in da je ‘nova sodelavka’ zapustila kolektiv.

Menda naj bi se ukvarjala tudi s črno magijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja