Deklica, ki išče ključ

healing masažaTale zgodba je ena redkih, kjer se je pokazala večplastnost dogajanja, kar me je še dodatno nagovorilo k razmišljanju o tem, da se naša življenja dogajajo sočasno, na več nivojih in dimenzijah, vendar zaradi zakonitosti, ki veljajo na tem planetu, imamo občutek, da smo ujeti v čas in prostor.

Pri meni se je na healnig masaži oglasila prijetna ženska, s težko zgodbo katere rdeča nit je bila iskanje ljubezni in zaupanja.

Dogajati se je začelo dokaj hitro in slike, ki so se mi zvrstile, so se vrivale ena čez drugo, dokler se niso postavile v smiselno zgodbo. Mars, ogenj, alkimistka, čarovnica, spolni škandal, sežig,… Deklica, ki išče ključ. Razpršeni koščki duše. Izgorelost. Zamenjava programa.

Dlani so me pekle, ko sem jih polagala na telo in v tistem času je ‘zagorelo’ v moji glavi. Telo pod mano je začelo trzati in Lija je začela pripovedovati: »Sežgali me bodo…vidim ljudi oblečene v kute. Strah me je in množica kriči name. Pravijo, da sem čarovnica…  Ne morem pobegniti…«

»Ljudje, ki si jim zaupala, so te izdali,« je bilo sporočilo, ki sem ga prejela zanjo.

Inkvizicijski čas se je razblinil in pred nama je stala deklica, ki je iskala ključ. Izgubila ga je in nikakor ni mogla naprej. Skozi meditacijo sva z Lijo šli v njeno srce in se povezali z njo. Predala ji je pomembno sporočilo. »Zaradi izdajstva ljubljene osebe, nezaupanja in krivične smrti si se odločila, da za vedno zakleneš svoje srce in da se odrečeš ljubezni. V življenju boš na mnogih preizkušnjah, ki te bodo nagovarjale k odklepanju srca in iskanja ljubezni. Izbrala si boš starše, ki ti ljubezni ne bodo mogli dati in izbrala boš partnerja, ki te ni vreden. Ljubezni se boš učila skozi primanjkljaj, oziroma odtegnitev le te. Imela boš nekaj izstopnih točk tega življenja, (ena takšnih je bila huda prometna nesreča, v kateri bi lahko tudi odšla), vendar se je tvoja duša odločila, da odklene program in poišče ljubezen.«

V samem postopku zdravljenja sva naredili zamenjavo programa in pripravila sem ji napotke za obred, katerega je Lija opravila v naslednjih dneh.

V tem primeru, ki je bil zelo presunljiv, se je pokazalo, kako pomembno je sodelovanje naše osebnosti in duše. V obdobju, ko je bila Lija najbolj ranljiva in ko je bila energijsko najbolj razpršena, se ji je zgodila huda prometna nesreča (v njej sta umrli dve osebi). Po eni strani je telo hotelo oditi, vendar še ni bil čas. Lahko bi tudi prišlo do zamenjave duš, kar se dogaja ob takšnih hudih nesrečah. Ni se zgodilo ne eno, ne drugo. Naloga Lije je, da v tem življenju najde pravo ljubezen, v prvi vrsti do sebe in da začne zaupati sebi in drugim. Ljudje, ki jo v tem življenju učijo najti ljubezen, spoštovanje, lastno vrednost in zaupanje, so starši, partner, sodelavci, znanci, … so ljudje, ki so nekoč nosili kute.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja