Onkraj

healing masažaPrišla je z zelo žalostno zgodbo. Že zelo zgodaj je izgubila sestro dvojčico. Odšla je med angele, ko sta šteli sedem let. Gaja je tako ostala sama z vso bolečino in praznino. V družino se ji ni pridružil nobeden sorojenec in bila je kot edinka. Z občutkom, da je dobršen del manjka, je prešla otroštvo in mladost, se pri tridesetih poročila in čez nekaj let postala mamica Zali. Zanositev ni bila lahka in enostavna, s partnerjem sta že pomišljala, da jima morda ni usojeno, da bi postala starša. Na neki podzavestni ravni se je Gaja tudi obtoževala in počutila krivo za smrt svoje sestre, čeprav se je zgodila prometna nesreča, ko sta se vračali iz šole. Vedno jo je obdajal tisti občutek, ‘kaj pa če’ … se ne bi toliko obirala in trgala regratove lučke ter jih razpihovala, v luži opazovala odsev oblakov v kateri so se zrcalila krila angela … bi potem morda tisti usodni trenutek šel mimo njiju?

Njena hči Zala je prihajala v sedmo leto starosti in napetost je v Gaji samo naraščala. Vklapljali so se ji vsi mogoči alarmi, najbolj pa se je vanjo naselil strah, da bo izgubila hčerko.

Zgodba, ki se je razkrila na healing masaži je bila neverjetna in tako zelo čustvena, da sva obe z Gajo jokali. Ko sem položila dlani na njeno telo in se začela povezovati z njeno energijo, me je v trenutku objel vročinski val, pred očmi se mi je stemnilo in kot diapozitivi so začele prihajati slike na ‘črno platno’. Občutila sem mir, tišino in še nekaj, kar sploh ne znam opisati. Morda božanski občutek, ne vem. Iz teme se je izrisala podoba deklice, ki je prišla h Gaji.

»Gaja, kaj občutiš v tem trenutku?« sem jo vprašala. »Mislim, da je prišla Roža. Čutim njeno prisotnost,« je hlipala.

»Tudi meni se je razkrila,« sem potrdila njene besede in ji hkrati povedala, da je sedaj pravi trenutek, da se lahko z njo poveže in prejme odgovore na svoja vprašanja.  »Ne morem,« mi odvrne, »ne gre. Vem pa, da je tu.«

Nadaljevala sem s polaganjem dlani. »Roža ti sporoča, da je vse v redu in da se je natančno držala načrta, za katerega sta se odločili v dušnem svetu. Kot tvoja sestra dvojčica se je rodila z namenom, da ti pomaga postati mamica. Obe sta se rodili z zelo šibko žensko, plodno energijo in delovanje vajinih jajčnikov bi bilo pod minimumom. Že v dušnem svetu sta se dogovorili, da ena izmed vaju poskrbi, da daruje svojo energijo drugi in jo tako opolnomoči. Roža se je odločila, da bo ona tista, ki bo darovalka energije, saj je tudi sama kot osebnost potrebovala izkušnjo poravnave življenja iz preteklosti. Sporoča ti tudi, da je del njene energije v tvoji hčerki.«

Mene ne samo, da me je oblivala polt, oblivale so me tudi solze. Gaja se je med tem na masažni mizi zvila v klopčič, v embrio položaj in podoživela svoje ponovno rojstvo. Ko sva kasneje sedeli za mizo ter predelovali in dopolnjevali zgodbo, je postala ta povsem smiselna in logična. Velika ljubezen med dvema dušama, ki sta se utelesili kot sestri, z namenom, da nadaljujeta pot rasti in razvoja. Brez obsojanja in krivde. Vse je samo Ljubezen.

In verjetno ni naključje, da je Gajini hčerki ime Zala, ki pomeni roža ali rožni grm. To slednje je Gaja ozavestila šele na healing masaži.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja