Nana

healing masažaPoložila sem dlani na njeno telo, zaprla oči in počakala, da začnejo prihajati sporočila. Čutila sem, ko so se mi pridružila bitja svetlobe in zapolnila prostor, ki je postal mehak in čuječ. Naredila sem nekaj globokih vdihov in takrat se je zgodilo. Pred očmi se mi je pojavila majhna deklica sredi cvetočega travnika, oblečena v modro oblekico, zlati kodri so ji plapolali v vetru in sramežljivo je pogledovala proti nama. »Prišla je,« sem dejala Nani, » majhna deklica … vesela, razigrana, vendar si ne upa naprej. Ima sporočilo zate. Lahko jo povabiš v svojo bližino in se pogovoriš z njo.«

»Noče. Zdi se mi, da se me boji. Stoji ob strani in me gleda,« je tiho in skozi solze rekla Nana.

»Prav, bova počakali,« odvrnem in začnem delati na srčni čakri, ki je bila precej zaprta. Na hrbtni strani telesa sem s prsti risala spiralo in odpirala srce in telo polnila s svetlobo in ljubečo energijo. Nanino dihanje je postalo težko, čutila sem, da ob podpori ljubeče energije doživlja stisko. Povsem normalna reakcija, kadar telo preplavi energija svetlobe. Čez čas se je telo umirilo in takrat sem lahko začela razbirati sporočila, ki so bila v njenem energijskem telesu.

Prišla sta tudi oče (ta je že pokojni) in mama, predala sta ji sporočilo, da jo imata rada. Videla sem, kako so se držali za roke in vsi trije bili v ljubezni. Kasneje mi je Nana povedala, da ji zelo pogosto prihaja v misli slika, ko je bila še deklica in je bila s staršema na vaškem plesu in kako jo je oče vzel v naročje in so vsi trije plesali skupaj.

Na dušni ravni so se vsi trije odločili, še preden so se utelesili, da bodo ponovno odigrali vlogo družine, saj so ostali iz preteklega življenja nerazrešeni odnosi. V zadnjem življenju je Nana umrla kot otrok v situaciji, ki je oče ni mogel rešiti in zaradi tega ga je vse življenje preganjal občutek krivde. V tem življenju je želel to popraviti, zato jo je vzel pod svoje okrilje. V njeni mami je gorela zamera in jeza na moža, njenega očeta in ljubosumje na njo. To zamero je mama prinesla v to življenje…z razlogom, da se ona sama očisti negativnih energij in da Nano nauči postavljati meje ter prepoznavati manipulacije v odnosih. Tega jo je učila skozi nesprejemanje, odrekanje, hladnostjo…  Zaradi tega je Nana tudi zelo hitro odšla od doma (neugodna družinska dinamika) in se tudi kmalu poročila. Sedaj je v trenutku, ko je spoznala, da svojega moža ne ljubi, (ugotavlja, da ga v resnici nikoli ni ljubila dovolj globoko) da sta v odnosu bolj kot brat in sestra. Se je pa pojavil drugi moški, ki ga resnično ljubi …

Po teh slikah so se mi začele pojavljati še nove in ‘starejše’, še iz predpreteklih življenj. Nano sem videla kot zelo mogočno žensko, oblečeno v belo in vso v zlatu. Ob njej je bil moški iz nižjega družbenega sloja in med njima je gorela močna ljubezen. Ona se je morala odločiti ali bo ostala z njim in se spustila po družbeni lestvici ali pa bo šla naprej brez njega. Odločila se je za slednje in zatajila ljubezen. Ponovno sta se srečala tukaj. V njej so se prebudili prastari občutki, katere je takrat povsem zatajila in se zablokirala (zato je imela tudi močno blokado na srčni čakri). V tem trenutku med njima poteka poravnava.

Vloga njenega moža v tem življenju je, da ji je pomagal pri ‘begu’ od doma in da zanjo materialno poskrbi ter jo tako pripravlja na njeno samostojnost. Njen mož se je utelesil zanjo, da ji pomaga spoznati, kdo ona v resnici je in da lahko spozna razliko med resnično ljubeznijo in ‘pričakovano’. Dogovor o tem je bil sklenjen na dušnem nivoju med vsemi tremi.

Ob tem mi je Nana povedala, da ji ljubimec večkrat reče, da je vzvišena do njega in da se obnaša, kot bi bila iz višjega sloja. Sedaj razume, zakaj.

Po končanem razstrupljanju v solni sobi je Nana povedala, da se ji je njena deklica približala in da jo je ves čas imela prižeto k prsim. Ni se je več bala. Nana je s tem, ko je sprejela deklico, sprejela tisti manjkajoči del sebe, ki ga je nekoč odtrgala in zatajila. Sprejela je Ljubezen in začela je sprejemati sebe, brezpogojno in brez slabih občutkov.

Bila je neverjetna izkušnja. Zelo čustvena in po drugi strani odrešujoča. Včasih je težko razumeti, zakaj se nam določene stvari zgodijo, zakaj nesreče, zakaj bolezni, razočaranja, slabi odnosi…vendar ko pogledamo širšo sliko vidimo, da ima vse svoj smisel. Vse je ljubezen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja