Bilo je dovolj…

bis - energijski nakitTvoja vez z duhovnimi vodniki je zelo močna, vendar jo na nek način blokiraš, ker si preveč v glavi. Razum je pri tebi včasih nepopustljiv in te dostikrat prestraši zgolj zato, da odnehaš od svojih namer. Ta močna povezava je zelo očitna, saj je bila prisotna že ob tvojem rojstvu in v času do nekje sedmega leta. Kasneje je začela bledeti, vendar izbrisala se ni nikoli.

Vijolična barva ima močno frekvenco, ki je primerljiva z duhovnim, univerzumom, vesoljem. V bistvu je zate povsem poskrbljeno, vendar boš morala veliko stvari začeti spuščati. Najprej v glavi…se pravi od miselnih vzorcev, ki te ovirajo, potem do odnosov, ki te ne podpirajo, in ko si boš dovolila čutiti in to resnično iz globine srca, se ti bodo odprle vse možnosti. Sama boš zaznavala, kdaj boš prihajala v ravnovesje, saj se ti bo pogled na določene stvari povsem spremenil in jim ne boš več dajala tolikšne teže in pomena. Pomen Bisa v tvojem primeru je ta, da boš lažje šla skozi vse procese in transformacije, da boš začela živeti sebe.

Svetli kristali te bodo podpirali k jasnosti in svetli prihodnosti. Za določene zgodbe se ti bo zdelo, kot da jih prvič slišiš, vidiš, čeprav sobivajo s teboj že vse od začetka. V te svetle, mavrične kristale se z lahkoto ujame vsa ta univerzalna energija, ki nosi ves spekter barv in v kotičke kjer je tema, prinaša svetlobo. To boš čutila tako, da bo v tvojem telesu vedno manj pritiska, pretok energije bo lahkotnejši in ti boš lažje prihajala do odgovorov.

Poleg tega sem ti v nakit vnesla zapis, ki ti pravi ‘vredna sem in ljubljena’. To sem ti naredila tudi na podlagi HM in je super, da si prišla. Energija se ti sprošča skozi želodec, zato tudi slabost in občutek bruhanja. Kar se pa pritiska v prsnem košu tiče bo pojenjal (verjetno je že), je pa res, da si bila v močnem procesu soočanja s svojo resnico, hrepenenjem in potrebami pozabljene majhne deklice v srčku.

Želim ti vse dobro in te objemam,

Nataša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja