Janjina zgodba

bis - energijski nakitPreden sem začela izdelovati nakit zate, sem se povezala s tvojo energijo. Že od majhnega je v tebi nemiren duh, ki si želi raziskovati svet, ki želi doživeti najbolj nenavadne zgodbe, ki se skorajda ne boji ničesar. Vendar ni vse tako. V tebi obstaja tudi tisti drugi del, ki v tvoje življenje prikliče točno takšne ljudi, okoliščine in priložnosti, ki tvoj napredek onemogočajo. Gre za neke vrste samoblokado.

Janja, koliko sebe si dejansko lahko izrazila v svoji družini, pred svojimi starši? Si bila pridna punčka, ki uboga in ki ne ugovarja? Česa te je bilo strah in kaj si pogrešala? So bili to pogovori, razumevanje, to, da si opažena, videna, ljubljena? Objem, varnost, toplina? Koliko tega imaš sedaj v življenju? Si sprejeta, se počutiš vredno in spoštovano? Dobiš to ljubezen, ki si jo zaslužiš? Kaj te v tem življenju ‘duši’ in tlači k tlom? Morda delaš ti enako? Dušiš in ne spustiš? Kaj imaš od tega? To so le nekatera vprašanja, na katera si poskušaj odgovoriti. Boš videla, da se ti bo marsikaj razjasnilo in se sprostilo.

Intelektualno si zelo močno podprta, veliko stvari si reševala na razumski ravni. Ravno zaradi tega, da nisi še dodatno obremenila svoje srčne bolečine.

Tvoj Bis je v živahnih barvah, predvsem v modri, zeleni in rdeči. Podlaga so prosojne perlice. Prosojne iz razloga, da te popeljejo k jasnosti, k svetlejši in bistrejši prihodnosti. Očisti vse tisto, kar ne rabiš več….stare odnose, ki so škodljivi, stare zamere, občutke krivde…

Modri kristali bodo v tebi prebujali čustva, globino in spoznanje, da se je varno in vredno soočiti sama s seboj. Tako boš hitreje šla v proces spuščanja. Komunikacija je zate zelo pomembna. Izrazi se, povej na glas, pokaži…  Zelene perlice ti odpirajo kanal ljubečega. Zelena je barva srčne čakre in vibrira na frekvenci ljubezni. Zate je to popolna kombinacija, da se boš začela odpirati kot ženska, da se boš čutila in izrazila. Po drugi strani se bodo k tebi začeli stekati tisti manjkajoči delčki tvoje energije, ki si jo dajala ljudem, ki si tega ne zaslužijo. Postajala boš vedno bolj celostna in popolna.  Učinki nakita že delujejo, samo zaupaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja