Liina zgodba

bis - energijski nakit
slika je simbolična

Vesolje res ustvarja čudežne poti. Ko sem začela izdelovati nakit zate, sem se najprej povezala s tvojo energijo in te zelo lepo začutila. Pokazale so se mi slike iz preteklosti, iz tvojega otroštva… Že zelo zgodaj se ti je razvil čut za pravičnost, iskrenost in odgovornost. Na poti življenja se ti je zgodilo veliko krivic in nepoštenosti, kar te je močno prizadelo in takrat si se nekako umaknila v sebe. Vedno si bila pripravljena pomagati drugim in se tudi žrtvovati. Posledično si zaradi tega razvila arhetip ‘močne ženske’, tiste, ki se ne zlomi in ki vse zmore. Vendar je resnica drugačna. Za svoje preživetje si morala zakleniti del srca in prav tako si uspavala in pomirila to majhno deklico Lio, ki se sedaj prebuja. Ta majhna deklica Lia si ti, je del tiste ljubeče, ženske energije, ki tako zelo hrepeni po nežnosti, dotikih, ljubljenosti in po ljubezni. »Tukaj sem«, te kliče deklica. Vse kar moraš storiti je to, da jo objameš in ji poveš, da jo imaš neskončno rada.

Draga Lia, vsega mora biti v ravnovesju in ravno prav, tudi kontrole in nadzora, ki je pri tebi izrazit. Premalo zaupaš ljudem okoli sebe in zaradi tega razpršiš svojo energijo na tiste dele, kjer ni potrebno.

Nakit je v zlato, rdeči in črni barvi. Aktivirala sem ti zlate poti do tvojega uspeha, tako na poslovnem, kot tudi na osebnem področju. Rdeča barva je barva strasti, ljubezni in napredka. Ti si čuteča ženska, hrepeniš po pravi ljubezni…odpri se je ji, povabi jo v svoje življenje, čuti jo, dihaj z njo, veseli se je… Črni kristali so za to, da boš znala postavljati meje, zlasti svoje. Lahko rečeš ne. Lahko si premisliš. Lahko s dovoliš, da se čutiš in rasteš na svoj način, brez slabega občutka in brez krivde.

Bis bo prevetril tvojo energijo, te opolnomočil na tistih delih, kjer je najbolj potrebno. Zaradi tega boš lahko čutila ščemenje okoli pasu, močnejše sanje, nenavadne dogodke, ki se ti bodo pojavljali in tako naprej. Vse je normalno in ničesar se ne rabiš bati. Tvoja pot v prihodnost je čudovita, lepa in bogata.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja