Spomin iz časa inkvizicije

healing masaža»Tole se mi je zgodilo že prevečkrat«, mi je po telefonu rekla Biserka. »Kar zmanjka me. Najprej je vse ok. Pritisk normalen, vzorec krvi zelo dober, vendar ko mi je steče kakšen deciliter, začutim mravljince in toploto po telesu. Začne se mi megliti pred očmi in za trenutek nastopi tema. Že sem v ležečem položaju z dvignjenimi nogami in prekinitvijo odvzema krvi.«

Biserke ne poznam, pozna pa ona mene in moje zgodbe iz healing masaž. Želela je, da skupaj pogledava, kaj se ji dogaja. Tokrat sva naredili na daljavo. To seveda ni bila HM, bil je vpogled v njeno energijsko stanje, ki je kot pogovor s pra-spominom, ki ga nosi njena Duša.

»Prav, pa poglejva«, sem ji dejala in se pripravila. Povezala sem se z njeno energijo in čakala na sporočila. ‘Določi časovni termin’, sem slišala. Vzela sem kocke nepravilnih oblik (te sem občasno tudi uporabljala na HM) in jih vrgla po mizi. Številke so se ustavile na 13, 30,3. ‘Imaš letnico v kateri se je zgodil umor’. Zložim številke in dobim letnico 1333. zaprem oči in počakam na sporočila, vendar so začele prihajati slike. Inkvizicija, mučilne naprave, nož, posoda polna krvi, truplo mlade ženske.

Biserki povem zgodbo iz preteklega življenja, v katerem je bila mučena in umorjena na način, da je izkrvavela. Smrt je bila grozljiva in počasna. Občutek ob izgubljanju krvi ji je bil znan…mravljinci, toplota, odmaknjenost, tema in …..smrt. Ob vsakem darovanju krvi se ji je prebudil pra-spomin, ki je zapisan v njenem energijskem polju. Telo je odreagiralo na način, da se je zaščitilo. Tokrat ni želelo umreti in zaradi šoka, ki ga je doživelo pred stoletji, si je izbralo stanje izgube zavesti. Biserka je povedala, da ima nelagoden občutek tudi ob vsakem nožu in da ji strese celo telo, kadar je noževa konica obrnjena proti njej, ali če je ostrina noža obrnjena navzgor.

Zelo zanimiva zgodba. Ena izmed Biserkinih nalog v tem življenju je tudi ta, da prekine vzorec, da je varno dajati – karkoli. Ko sva potem še naprej razglabljali o tem, kje vse se ji kažejo težave v zdajšnjem življenju, je vedno nastopil problem takrat, ko je morala dati ali deliti nekaj svojega, osebnega. Jaz sem prepričana, da s tem, ko je ozavestila to svojo travmo, ki je ostajala kot program v njenem telesu, je to tudi razrešila. Sva dogovorjeni, da se ob naslednji krvodajalski akciji zopet slišiva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja