Templjarji

healing masaža

Na HM je prišla zato, ker je želela razjasniti določene okoliščine in situacije, ki so se ji dogajale odkar sta z možem kupila staro istrsko hišo. Na novem posestvu se je že od vsega začetka počutila kot doma,…pa vendar. Nekaj ali nekdo je mešal štrene. Dogajalo se je, da je slišala glasove, ki so prihajali iz zgornjega nadstropja stare hiše, da je imela občutek nenehne prisotnosti ‘nekoga’ , napadli so jo sršeni,… in še bi lahko naštevala.

Torej, vse skupaj je bilo zrelo za HM.

Ležala je na masažni mizi, jaz sem se povezala z njo preko dotika in kmalu se je začel odmotavati klopčič stare zgodbe. Val energije, ki me je polil, je s seboj prinesel slike in vedenje. Preselila sem se na posestvo in videla staro kamnito hišo, v njej sestre usmiljenke, ki so negovale ranjene, bolne in onemogle ljudi, veliko med njimi je bilo križarjev. To je templjarska utrdba, sem dobila sporočilo. Ena izmed sester negovalk je bila tudi ona.

Telo pod mojimi rokami je drhtelo, kot bi želelo  pobegniti. Stisk pesti, težko dihanje, trzanje mišic,… umiritev. Slike, ki so se mi odvijale v tistem trenutku so bile; napad, kri, trupla, ogenj, pogorišče, tema ….

Spopad dveh nasprotujočih si energij. Življenje v templjarski utrdbi je ugasnilo.

Težka je bila tale seansa, kot mnoge tiste, kjer je prisotna tolikšna ‘količina’ smrti. V takšnih primerih gre vedno za širše slike, se pravi za razreševanje kolektivnega. Tudi sam način nakupa tega posestva je bila prava pustolovščina, saj je izgledalo, da kljub kupcem, je čakalo prav njiju. Dejstvo je bilo, da so na tem posestvu bile ujete mnoge entitete, prelite je bilo veliko krvi in potrebno je bilo veliko čiščenje, katerega pa je bila zmožna narediti samo ona, seveda s pomočjo.

Glasovi iz sobe so je klicali na pomoč. V sršenjem gnezdu so bile ujete duše templjarjev, ki so potrebovale osvoboditev….v resnici vsak kamen, stare oljke in pripadajoči predmeti na tem posestvu pripovedujejo svojo zgodbo.

Vedela sem, da je bilo potrebno narediti temeljit obred čiščenja posestva in poravnati energije. S pomočjo kamene strele, ki jo je potrebno zakopati na vse štiri strani zemljišča, do tega, da je potrebno čas (navidezno ali energijsko) zavrteti nazaj, zakuriti ogenj sredi posestva in narediti poravnavo, čas odvrteti v današnji čas in prostor in narediti veliko slavje. Za zahvalo, oprostitev, srečno vračanje entitet v njihov ‘dom’ in blagosloviti novo, prečiščeno posestvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja