Usodni programi v DNA

healing masaža»Nikoli ne vem, kaj se bo odkrilo,« je moja mantra, ki jo izrečem skorajda vsaki stranki, ki pride na healing masažo. Odkrivajo pa se neverjetne stvari, dostikrat na robu razumljivega in logičnega. Tako je bilo tudi pri stranki, ki me je obiskala, ter svojo zgodbo strnila nekako takole; Težko otroštvo, črna ovca v družini, za vse dežurni krivec in tako dalje. Ves svoj trud je vlagala v znanje in študij, bila zaposlena v velikih podjetjih na vodilnih položajih, razpeta med tujino in Slovenijo, dokler ni pregorela prvič in čez nekaj časa še drugič. Sledilo je popolno uničenje imunskega sistema, bolečine po celem telesu, notranja vročina z občutkom, da notranjega ognja, za nameček pa so ji pred časom diagnosticirali razžirajočo bolezen, rak. Trenutno je v bolniškem staležu. Med burn outi je začela delati na sebi in to zelo intenzivno. Začela se je premikati iz uma v srce in v telo. Spoznala se je tudi s posebno tehniko menjave programov, s katero si je precej opomogla in še nekaj se je zgodilo. S to tehniko so se ji začeli prebujati spomini, ki jih je zaradi prevelikega šoka in bolečine potisnila v podzavest. Spolne zlorabe v družinskem ‘varnem’ okolju, ki so se odvijale v zakonski postelji. Storilec in sostorilka sta bila starša.

»Poglejva, kaj je v ozadju,« sem ji dejala in jo pospremila v masažno sobo, kjer izvajam HM. To, kar se mi je zgodilo, se mi ni še nikoli. V tistem trenutku, ko sem se povezala z vodniki in jih prosila za pomoč, in ko sem položila dlani na njen hrbet, se mi je prikazala DNK vijačnica. Takoj. Videla sem jo, kako izgoreva, kako se uničujejo programi, ki so bili preneseni po obeh rodovnih linijah, in kako poleg izginjajoče in umirajoče nastaja povsem nova vijačnica, ki se polni s programi in povezavami, ki jih na novo kreira ona sama. Seveda poleg osnovnih zapisov, ki so univerzalni in božanski. Kaj takšnega! Bilo mi je šokantno in sem še enkrat preverila z ‘vprašanji’, če je to res to, kar sem doživela in odgovori so bili pritrdilni. Nazadnje sem še poravnala energije, jo energijsko podprla in iz križnega dela s sunkovitimi pritiski odblokirala spolno čakro. Kasneje mi je povedala, da je čutila utripanje in vročino v predelu spodnjega dela trebuha, oziroma mehurja in da je čutila, kako sem ji s sunki ‘slekla težek plašč’ in da se je v predel druge, spolne čakre naselil mir. Utripanje je izginilo.

Včasih ne vem, s katerimi besedami bi strankam razložila moja videnja in občutke, tako so nenavadni in intenzivni. Ampak sem do sedaj ugotovila, da stranke povsem razumejo (seveda, saj globoko v sebi že nosijo informacijo) situacijo, in da se vedno zgodi izmenjava na nivojih, ki jih lahko obe sprejmeva.

Zaključek moje interpretacije je bil naslednji: »Pri tebi, ozirom vas, je šlo za dušni dogovor, ki ste ga sprejeli pred utelešenjem na tem planetu. Huda karma se je tekom rojstev in smrti kopičila na obeh straneh, po očetovi in po materini liniji. Ti in tvoja starša ste se odločili, da tok grozot prekinete. Način, ki ste si ga izbrali, je bil v naprej dogovorjen. Ti si se odločila, da boš razrešila karmo za vse svoje prednice in hkrati posejala nove korenine, kar se je pokazalo kot nov temelj, nova vijačnica. Včasih se zgodi, vendar redko, da se programi lahko na novo zapišejo na takšen način. Običajno se to zgodi zelo starim dušam, ki so v tem življenju dale skozi že praktično vse. In tudi bile so VSE, vse slabo in vse dobro. To, da te telo boli in da te peče koža, da imaš občutek, da goriš, je zaradi ‘gorenja’ tvojih programov, ki v resnici sploh niso tvoji. Težka življenja imajo ljudje, ki samo po eni strani rešujejo karmo, ti jo po obeh, zato je še toliko huje. Tvoje telo je v celoti vneto. Med polaganjem dlani sem dobila informacijo, da boš v roku treh let zamenjala celotno strukturo, se osvobodila vsega, kar ni tvojega in do takrat se ti bo napolnila tvoja nova DNK zasnova, ki si jo boš sama sprogramirala. Za obema rodovnima linijama bo ostalo pogorišče, oziroma se bo energija transformirala v čisto in brezpogojno. To zdaj delaš ti. Veliko, veliko delo in lahko se ti samo priklonim.«

Tako. Načrt življenja je v resnici bistveno večji in širši. Nam pogosto nerazumljiv. Težko razumljiv in oddaljen od realnosti, ki jo živimo. Drži rek, da je v vsaki slabi stvari nekaj dobrega in tudi obratno velja. Zakaj ni dobro soditi? Zato, ker nam bo sojeno in samo tisti, ki zmorejo ne-soditi, so prehodili že dolgo, dolgo pot preteklih življenj, v katerih so sodili in bili sojeni. Zato vedo. Kadar želimo stopiti izven karmične ujetosti, se moramo dvigniti nad materialnim, stvarnim in slediti svetlobi. Ena izmed tehnik, kako prepoznati karmične poti, je zagotovo tudi healing masaža.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja