Spodnji svet

Redkobesedna Lena je prišla na HM zaradi izgubljenosti, tako v odnosih z moškimi kot tudi v iskanju svojega poslanstva. Mineva deset let odkar se je razšla s partnerjem, moški, ki jih sedaj srečuje, jo izkoristijo in zapustijo. Tega ima sedaj dovolj. Poleg tega ima občutek, da v njenem življenju obstaja še nekaj več in to si želi najti. V službi je zadovoljna, saj lahko njena kreativna narava pride do izraza. Želi si potovati in raziskovati svet, tako tisti zunaj nje kot tisti, ki ji je najbližji, pa vendar tako oddaljen; samo sebe.

Začeli sva z masažo in že kar takoj na začetku me je opozorila na svoje lepotno znamenje, ki ga je imela na hrbtu. Seveda tudi meni ni ušel pogled nanj, saj sem ga opazila takoj, in tudi v resnici komaj čakala, da tja položim dlani. Takšna znamenja skrivajo v sebi veliko zgodb. Nežno pregnetem hrbet in začnem z delom. Zaprla sem oči in prisluhnila telesu. V nekem trenutku sem zavonjala vonj po zažganem, podobnemu kurišču. Odprem oči in pogledam sveče; ne, te so gorele. Pogledam ventilator, ki je brnel nad nama; nikjer nobenega dima. Savna, ne tudi tam je vse v redu. Vonj je izzvenel, jaz ponovno zaprem oči in še vedno sem držala dlan, tokrat na znamenju. Bilo je zanimivo znamenje. Sestavljeno iz številnih pikic od svetlo do temno rjave barve, v celoti gledano pa nepravilnih oblik. Še bolj zanimivo pa je bilo, ko me je znamenje potegnilo v spodnji svet. Spodnji svet. Še nikoli se mi to ni zgodilo s stranko, jaz osebno sem že večkrat potovala po njem, po svojem, seveda. Nisem prišla daleč, zgolj toliko, da sem dobila sporočila, ki sem jih kasneje predala Leni. Odvila se je neverjetna zgodba.

Po končani HM (vmes je Lena tudi rahlo zadremala), mi je o svojih občutkih povedala samo to, da so jo pekle moje roke, in da je vmes dobila asociacijo na pekel, zlasti takrat, ko je zavonjala nekaj po zažganem. Ja, odprl se je spodnji svet. Zgodba, ki sem ji jo povedala, je bila tudi zame presenetljiva.

»Lena, ti si prva stranka, pri kateri se je tudi meni odprl tvoj spodnji svet, čeprav vanj nisem imela vstopa. In da ti malo natančneje razložim, kaj to pravzaprav pomeni. Obstajajo zgornji, srednji in spodnji svet. V zgornjem se povezujemo s svetlobo in ostalimi nad-zemeljskimi bitji, ki nas čuvajo, pomagajo in skupaj z nami kreirajo. Spodnji svet je svet nizkih energij in vibracij, vendar tudi iz njega lahko črpamo dobre stvari, ne samo slabe. V njem lahko najdemo svojo žival moči, določene predispozicije naših prednikov ali opravimo poravnavo. V srednjem svetu smo mi, je naša realnost in je naša kreacija zgornjega in spodnjega sveta. Koliko česa ustvarimo tukaj je odvisno od nas in od tega, na kateri stopnji smo (nobena ni več ali manj, smo točno tam, kjer moramo biti).

Sporočilo, ki ti ga moram predati je naslednje; v enem izmed preteklih življenj si za zelo visoko ceno plačala obstoj partnerske veze. V tvojem zakonu se je zgodila prevara s strani tvojega partnerja, želel te je zapustiti, ampak ti tega nisi prenesla. Naročila si urok, ki je deloval na tvojega partnerja in tako sta  ostala skupaj, vendar je bil tvoj zakon prazen. Cena za urok je bila visoka in sicer ta, da ti je ostal odprt kanal v spodnji svet, kamor si bila potegnjena po svoji smrti. Vez, ki te povezuje s spodnjim svetom je tvoje znamenje. Da boš zaključila in zaprla ta kanal, se boš morala odpraviti (z meditacijo) v spodnji svet in poiskati svojo žival moči, ki te bo popeljala do tistega usodnega trenutka, v katerem boš lahko spremenila realnost oziroma iluzijo. S svojim bivšim partnerjem imata močno karmično povezavo, ki pa si jo na nek način že sama razrešila, in sicer, da si mu pustila (ali on tebe, to ni važno), da se razideta. To je velik napredek. Lepotno znamenje se ti pojavlja skozi vsako inkarnacijo, vendar se manjša, dokler ne bo povsem izginilo.

Življenje z odprtim kanalom v spodnji svet je lahko tukaj zelo težavno. Ne samo, da nam skoraj nič ne uspe česar se lotimo, pač pa je tudi povezano z raznimi odvisnostmi in samodestruktivnimi nagnjenji. Koliko tega je prisotnega v tvojem življenju, veš sama.«

»Res je, kot praviš. Že od malega se spomnim samih težav in nikoli se niso zares končale. Doživljala sem, …ni da ni. Ampak a veš, da sem pa na svoje znamenje prav ponosna in ga imam na nek način rada…« je dejala Lena.

»Ja seveda si ponosna nanj, saj si lahko. To so tvoja vrata v svetlobo in svobodo. Ko boš dostopala v spodnji svet in naredila to, kar sem ti povedala, si boš avtomatsko dvigovala vibracijo in se na tak način osvobajala preteklosti in uroka.«

Zato je bil vonj po zažganem, ki je na začetku napolnil prostor, kjer sva imeli seanso.

Lena, želim ti vse dobro in vem, da ti bo uspelo. Hvala ti za to izkušnjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja