Alkoholičarka

Marija je bila ena mojih prvih strank pred več kot desetimi leti, v času, ko sem ravno opravila izobraževanje za healing terapevtko. Moje takratne terapije so potekale po predpisanem protokolu, zdajšnje healing masaže pa so nadgradnja tega, saj sem videla, da z dotiki in polaganjem rok na telo veliko lažje dostopam do informacij, ki so ključne za stranko. Tik pred izbruhom virusa, se je Marija ponovno znašla pri meni. Prišla je na HM. Preteklo je precej časa odkar sva se nazadnje videli, zato sem je bila še toliko bolj vesela.

Zgodba izpred desetih let, je Marijo definirala nekako takole; nesrečno poročena, dva mladoletna otroka, stresna, vendar nezahtevna služba, nezadovoljujoč seks, preveč kilogramov, slaba pretočnost energije in pogosta obolenja. Prišla je zaradi tega, ker tako ni mogla živeti, drugače pa ni znala. Povedala mi je, da tudi popije preveč alkohola, sploh kadar je vedela, da bo morala občevati z možem. Orgazmov praktično ni doživljala. Sovražila je vse, še najbolj pa sebe. Z znanjem, ki sem ga pridobila, sem naredila vpogled v njeno telo, zaznavala viške in primanjkljaje v energijskem polju, kasneje sva šli skozi programe in vzorce, ki jih je imela za svoje, na koncu sva naredili zamenjavo le teh, prav tako sem naredila poravnavo energij. Kaj natančno se je takrat dogajalo se niti ne spomnim, vem pa, da je bilo govora o zasvojenosti, kot pot v samodestrukcijo (nočem živeti, nisem vredna, ne zaslužim si, …)

Marija je bila tokrat drugačna. Bistveno lepša, polna energije, s precej manj kilogrami, bolj zdrava, … Priznala mi je, da je bila pred desetimi leti zelo na dnu, sploh z alkoholom in da ni minil dan, da se ne bi opijala, v bistvu je postajala alkoholičarka. Po najinem srečanju se je odločila, ali naredi spremembo ali pa se obesi. Naredila je prvo in najprej prenehala z alkoholom, potem je dala vlogo za ločitev, sledila je odpoved v službi in začetek nove zaposlitve, shujšala je za skoraj dvajset kilogramov in dve leti po ločitvi od moža je zaživela z novim partnerjem. Zvenelo je sanjsko in zelo obetavno. Vendar. Marija je prišla, ker se je v njeno družino vrnil alkohol in ker ji je zaradi tega razpadal drugi zakon. Njen drugi partner je bil prikriti alkoholik, kar se je pokazalo šele po treh letih njunega skupnega življenja. Nikakor si ni mogla misliti, da je lahko nekaj tako ‘njej poznanega’, spregledala. Ker je tudi v duhovnem smislu Marija naredila velik napredek, je vedela, da je v njej »tisto nekaj!, kar je potrebno raziskati in razčistiti. Sama sem mnenja, da je prišla zgolj po potrditev in da je v bistvu do rešitve prišla že sama.

Moje dlani so počivale na njenem telesu in prvič se mi je zgodilo, da sem doživljala programe kot zapise v obliki spirale DNK. Vrteli so se in vijačnici sta se ovijali ena okoli druge, vsake toliko pa je bilo kot bi zapis, ki ne sodi v DNK, odpadel in tistega sem lahko razbrala. V teh odpadlih koščkih (izgledali so kot nekakšne domine, kjer so namesto pik bile besede), sem ‘videla’: nisem vredna, lažem, manipuliram, zavajam, pogojujem, špekuliram, … Noro. Same težke besede v koktejlu nizkih energij. Ja, bile so tam in so čakale na osvoboditev. Konec masaže.

Vedela sem, da bo Marija razumela pomen in namero, ki je kar klicala po tem, da se materializira.

»Ko si polagala roke po telesu sem čutila nemir,« je dejala Marija, »kot bi se nekaj starega luščilo od mene in me zapuščalo. Dobila sem občutek, da se moram posloviti od nečesa, kar je že dolgo pri meni. Kot  bi naredila splav in se odrekla lastnemu otroku.« Razumela sem Marijo. Njeni škodljivi programi so bili tako zelo njeni, kot otrok, da jih je poosebila in delovala po njihovih principih.

»Poglej Marija, tole kar ti bom povedala, ne bo enostavno. Vem pa, da boš razumela. Ko sem ‘brala’ tvoje telo in ko sem uravnovešala energije, se je pri tebi začel proces odpadanja tistih programov, ki v resnici niso tvoji, vendar si jih poosebila. Prav si imela, ko si rekla, da je vse v tebi. V tem trenutku ti to razumeš in veš, da se v tvojem življenju dogaja točno tisto, o čem premišljuješ, se odzivaš in neguješ. Tvoj prvi partner te je pripeljal do tiste točke, ko si dejansko razmišljala o življenju in smrti in si nazadnje prepoznala svojo vrednost in veličino življenja. Opravila si veliko delo, marsikatera ga ne bi zmogla. Tvoj drugi parter ti kaže situacije, ko boš morala narediti še korak več, se povzpeti še stopnjo višje in počasi začeti z zapuščanjem ega. Ego ti ne dovoli, da bi »spregledala« (laganje in varanje same sebe, da je partner alkoholik, kot primer), ego ti narekuje pogoje, pod katerimi si lahko sprejeta, ljubljena in dovolj takšna kot si. Ego je ves čas na preži s špekuliranjem, primerjanem in poveličevanjem, da ti potem lahko pokaže, da v resnici si nič od tega ne zaslužiš. Ego ti hkrati postavlja meje in jih v naslednjem trenutku zruši. Dobila si priložnost, da na ljubeč način vprašaš sebe, kaj lahko ti danes ponudiš sebi, svojemu partnerju, svoji družini drugače, kot si do sedaj. Kaj lahko TI narediš zase in za druge, nekaj, kar bo povsem drugače, kot je bilo do sedaj? A veš Marija, programi so se zrušili, so padli ven in zelo verjetno je, da te bodo ‘nagovarjali’ k staremu načinu razmišljanja. Sedaj je na tebi, kaj boš storila. Saj veš, tisto kar hranimo, raste.«

Po tem se je zgodila korona kriza in začeti s takšnimi spremembami, je bil še dodaten izziv. Po šestih tednih mi je Marija sporočila, da gre njima s Tonetom zelo dobro in da je pričakovala večja medsebojna trenja.

Tokratna healing masaža se je v celoti dogajala na celičnem in genskem nivoju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja