Izgubljena v odnosih

healing masažaV začetku meseca februarja je prišla na HM ženska, ki se je izgubila v odnosih. Rdeča nit njenega pripovedovanja je bilo zapuščanje, predvsem s strani moških. Bila je v dveh resnih partnerskih vezah in v več ne-resnih, za katere je vedno mislila, da je končno srečala »ta pravega«, vendar do takrat neuspešno. Trenutno je že kakšni dve leti sama, čeprav si zelo želi kvalitetnega partnerskega odnosa. Pravega moškega pa od nikoder.

Prva njena partnerska veza se je končala tragično, saj je mož umrl v delovni nesreči v času njene nosečnosti. Odšel je brez slovesa, nepričakovano in vsekakor prehitro. Njena druga veza je vzniknila po približno štirih letih smrti moža, trajala je približno deset let, ki pa je bila vse prej kot zadovoljujoča. Precej alkohola, agresije, manipulacije in nazadnje razhod. Bilo je še nekaj moških, ki so vstopili v njeno življenje, vendar je nazadnje ostala sama, izčrpana in izigrana. Dogajalo se je tudi to, da je moški po nekaj mesecih preprosto odšel, kot bi poniknil ni za njim ostala nobena sled. Odhodi brez razloga, brez slovesa, za vedno. Monika je obtoževala sebe, v sebi iskala krivdo, napake in nezmožnost obdržati moškega. S tem si je seveda nalagala še dodatno breme in v vsako naslednjo vezo, v katero je vstopala, je bila prežeta s strahom in sumničavostjo.

Healing masaža naju je obe potegnila v temo. Ko sem polagala dlani po njenem telesu, so se mi pred očmi risale lovke, ki so bile pripete na njeno telo in so izginjale tja čez v temo ali neskončnost. Največ jih je bilo pripetih v predelu lopatic in ena velika se je vila iz trtice, oziroma iz spolnega predela telesa. Vodilo me je, da sem dlani kar nekaj časa podržala na srčni in spolni čakri. Čutila sem, kako se nabira napetost v Monikinem telesu in kmalu zatem je začela hlipati, na parketu pod njenim obrazom pa je nastala mokra sled. Po nekaj minutah sem odmaknila dlani z njenega telesa in pod njimi se je v rdeči barvi (kot bi z nohtom podrgnil po koži) izrisala črka B. Pod drugo dlanjo pa je nastalo pet belih krogcev različne velikosti. Ni bilo prvič, da so se mi pod dlanmi prikazali kakšni simboli ali napisi, je pa res, da je vsako takšno sporočilo bilo edinstveno. Zaprla sem oči in počakala na kakšen namig, na povezave, sliko, sporočilo, karkoli,… Tokrat jih ni bilo, vsaj na takšen način ne, kot so se mi običajno pokazali. Prišlo pa je vedenje. Vedela sem in za zaključek sva z Moniko potrebovali še samo pogovor in izmenjavo izkušenj.

»Kako je bilo tvojemu prvemu možu ime?« sem jo vprašala, ko je sedela nasproti mene.

»Branko«, je dejala in jaz sem dobila kurjo kožo po telesu.

»Si že kdaj slišala za energijsko prekinitev med dvema osebama?« sem spraševala naprej.

»Sem in to sem tudi večkrat naredila. Bila sem na meditacijah, kjer smo rezali eterične vezi in mislim, da mi je to kar pomagalo«, je zaključila.

»Zagotovo takšni obredi pomagajo, vendar v tvojem primeru stvar ni tako enostavna. Med healing masažo sem čutila močno vez, ki te z bivšim partnerjem še vedno povezuje. Ta je bila izredno močna, ker je izhajala tudi iz tvoje spolne čakre. Bilo je še nekaj ostalih, šibkejših vezi, ki ponazarjajo tvoje kasnejše povezave z moškimi. Vse so se vile v temo in izginjale v neskončnosti. Se mi je pa pod dlanmi izrisala črka B, kar pomeni, da je ta vez še vedno izredno močna, da je tvoj pokojni mož še vedno prisoten v tvojem energijskem polju, lahko bi rekla, da je skorajda »fizično« prisoten in zaradi tega tudi ne moreš najti drugega partnerja. Dejansko ti vsakega naslednjega kandidata odžene. Vem, da se sliši čudno, vendar mu pri tem tudi sama precej pomagaš. Delaš primerjave, pričakuješ to, kar ti je on dajal, sploh pa težko uživaš v seksu, saj se v tebe naseli občutek, kot da varaš svojega mrtvega moža. Če se motim, mi povej …« sem ji rekla.

»Ne, … vse je res. Nekje zadaj v glavi imam vedno kakšen spomin na Branka, ki se mi prikrade v trenutku, ko se mi zdi, da sem nanj že pozabila. Res je vedno prisoten …«. Po licih so ji polzele solze. »Kmalu bo obletnica njegove smrti. Bil je maj …«, je dejala. Tokrat se je pa pri meni sprožil AHA efekt.

»Torej so tisti svetli krogi, ki so se mi izrisali pod dlanjo povedali točno to. Maj …« sem dejala. »Moraš vedeti, da tvoj pokojni mož tega ne dela za nalašč. Njegov odhod v drugo dimenzijo je bil nepričakovan, iznenada, …toliko lepih besed ti je še želel povedati in toliko lepega narediti. Vendar na to kdaj odidemo, nimamo vpliva, to ve samo duša in zgodi se takrat, ko je pravi čas. Za nas ljudi pa vemo, da na smrt nikoli nismo pripravljeni in za nas nikoli ne pravi čas«.

V takšnih primerih, kadar je vez še vedno živa (čeprav na zunaj ne izgleda tako), je potrebno narediti poseben obred. Kdor je bral mojo knjigo Oblečena v kente, je lahko prebral tudi o tem, kako zelo je pomembno narediti energijsko ločitev med umrlim in še živečim partnerjem. V naši kulturi ta obred ni poznan, največ kar naredimo je rezanje eteričnih vezi. Vendar obredna dejanja imajo posebno moč. V Afriki se v teh primerih na dan pokopa umrlega naredi še ločitveni postopek med zakoncema. Naredijo obred. Obrede delajo tudi kasneje, če se duša umrlega še vedno vrača in če živeči nikakor ne more zaživeti normalnega življenja. Obred naredijo tudi, kadar se zakonca razideta in ko je drugi še vedno prisesan na partnerjevo energijo in na takšen način ne »dovoli« prihod novega partnerja v vezo ali pa ga odganjajo. Tipičen primer za to so odnosi, kjer nekdo čez noč, brez razloga in brez slovesa odide. Ali pa ne pride na zmenek, ki je bil že nekaj časa skrbno načrtovan. Ali pa po čudovitem zmenku ali dveh, ne dvigne več telefona, … mnogo je tega. V teh primerih je v ozadju zagotovo energija »bivših«.

Monika se je odločila, da bo naredila obred ločitve energij po posebnem postopku, ki sem ji ga predala.

Včeraj je bila nedelja, še vedno v času karantene in zvečer me je Monika poklicala in povedala, da je mesec dni po tem, ko je ločila energiji, srečala sovaščana (nikoli prej se nista »videla«), in že nekajkrat sta šla v bližnje hribe.

Draga Monika, želim ti vso srečo, saj si jo zaslužiš. Srečno obema.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja