Nihče me niti pogleda ne!

Tokrat se bom dotaknila vedno aktualne teme samskih žensk, ki pravijo; ni pravega moškega zame. Ga ne najdem. Sploh me ne opazijo. Nihče me niti ne ogovori. Če se že pojavi, je pa poročen.

Pa je temu res tako, oziroma, kaj tiči v ozadju, da je danes poplava  samskih ljudi, tako moških, kot žensk?

Opisala bom primer, ki se je zgodil med Healing masažo. Neverjetna zgodba. Sama sem tudi prepričana, da je izredno veliko stvari, ki jih doživljamo sedaj, zgodovinsko pogojenih. Verjetno ne pravijo zaman, da je zgodovina učiteljica življenja, vendar je na to treba gledati večplastno. Ko razumem zgodovino svojega življenja, lahko razumem svoje življenje tukaj in zdaj. Pa poglejmo.

Imenovala jo bom Loti. Ženska štiridesetih let, zelo privlačna, vitalna, urejena, s solidno službo, brez družine in brez partnerja. Nikoli poročena, imela je nekaj bežnih vez, nobena ni trajala niti leto dni. Zdaj je že več kot šest let sama. Pravi, da je že obupala. Človek kar ne more verjeti, da je lahko takšna ženska brez moškega, prej bi pričakoval, da se jih bo morala otepati.

Torej, šli sva v proces HM, odpiranja, odstiranja in vpogleda, kaj in na katerem nivoju se je zgodila blokada. Drsela sem po telesu, se mestoma ustavljala in čutila velik odpor (njenega telesa), kadar sem se približala zgornjemu delu stegen, predelu medenice, srčne čakre in glave. Spolna čakra je komaj kaj delala. Lahko bi rekla, da sem naletela na popolno blokado. Po približno pol ure dela, Loti ni več zmogla ležati na trebuhu na masažni mizi, zato sem ji dovolila, da se je obrnila na bok, v položaj embria. Polagala sem ji še samo roke na mestih, kjer sem čutila, da rabi podporo. Začela je jokati in med jokom je ves čas ponavljala …nočem na ta svet, nočem na ta svet, …. gnusim se sama sebi,…nočem na ta svet

Priznam, da je bilo zelo zahtevno za obe. Vedela sem, da se odpirajo zelo globoke rane in spomini, kar mi je sporočalo njeno telo in besede. Uvidi so se vrstili eden za drugim in tokrat po masaži nisva nadaljevali v solni sobi, pač pa sva proces zaključili na »suhem«. Razstrupljanje je sledilo po najinem  pogovoru, ki je razkril naslednje:

Evropa, 15.stoletje, njena noseča mati okužena s sifilisom (spolno prenosljiva bolezen), ona (Loti) se rodi, vendar iznakažena. V družbi sta bili stigmatizirani in preganjani, saj sta pri ljudeh povzročali zgražanje, gnus, pregon in zaničevanje. Vsi so se odvračali od njiju (nihče ne pristopi k meni), nihče ju ni »niti ogovoril«,…

Neverjetno! Več kot  500 let stara rana se je odprla!

Loti je s seboj prinesla program, ki se ji je zasidral v telo že v embrionalni fazi (občutki njene mame, ki je bila okužena), kasneje se ji še samo potrdil z odzivom okolice in tako je ostalo vse do danes. Zgodba se je zložila. Danes Loti razume, da je bila samo izvajalka programa, se pravi, da je na energijskem nivoju odvračala od sebe vse možne kandidate za resnega, življenjskega partnerja.

V podporo in opolnomočenje sem ji pripravila kopeli in pilinge za čiščenje, prav tako pa bo naredila poseben obred, s katerim se bo sestavila, naredila poravnavo energij in se poslovila od stare stigme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja