Partnerstvo preteklega življenja

healing masažeŽivljenje nas uči iskrenosti, pravičnosti, sočutja, sprejemanja, ljubezni in še bi lahko naštevala. Kaj se pa zgodi, ko kršimo katerega izmed zakonov Življenja? Popolnoma nič drugega, kot ponovitvena vaja. Že nekajkrat sem doživela, da sem s HM (healing masažo) prebudila oz. oživila spomin na preteklo življenje in prav zanimivo je sosledje dogodkov iz preteklega v sedanje zemeljsko bivanje.

Na HM je prišla ženska srednjih let, ki je že precej naredila na sebi, bila tudi na regresijah, razumela določene dogodke, ki se ji sedaj dogajajo, pa vendar …. Nekaj je manjkalo. Med samo masažo mi je njeno telo dajalo naslednja sporočila; koča, voda, utopitev. Občutki, ki sem jih zaznavala so bili; tesnoba, neslišanost, osamljenost, mračne misli, beg. Telesno odzivanje je bilo naslednje; hladne pete, hladna spolna čakra (ko sem jo pognala se je ogrela, vrtela hitreje, kasneje je spet ugasnila), trzanje hrbtnih mišic, krčevitost dlani, in globok spanec z rahlim smrčanjem.

Sledila je relaksacija in razstrupljanje v solni sobi, po njej pa pogovor, ki je bil vse prej kot lahek.

»Če bi se opisala z eno samo besedo, katera beseda bi to bila?« sem jo vprašala za začetek.

»Voda«, je rekla brez premišljanja. Mene je spreletelo po telesu in odvil se mi je film, ki ga med masažo ni bilo. »Med masažo sem zaspala, vem,« je smeje dejala. »Bilo je, kot da bi me odnašalo, kot da niham med svetovi. In potem me je zalil val. Potem sem se znašla v temi, zaspala sem.«

»Ja, ko te je zalil val, si ti odšla. Umrla si. Storila si samomor,« sem dejala, saj se je zgodba zložila.

»Zapri oči,« sem dejala in ji povedala, da jo bom popeljala na kraj dogodka. Zaprla je oči iz katerih so pričele teči solze.

Zgodbo je Ona sama pripeljala do konca. Bila je tam, videla in doživela je vse to, kar se ji je dogajalo. Teža v telesu (predvsem v prsih) je popuščala. Zdaj je vedela zakaj.

Kaj sva razreševali? Partnerski odnos. Že v prejšnjem življenju je bila poročena z moškim (ki je tudi sedaj njen mož), ki jo je maltretiral, poniževal, obtoževal, zanj je bila predmet za uporabo in tako dalje, dokler ni od njega odšla (dogajalo se je v 17.stoletju, Anglija) tako, da je storila samomor. Vrgla se je s pečine v morje (zalil jo je val in ona je umrla, pri meni na mizi jo je »zalil val« in ona je zaspala). Kako neverjetna podobnost v doživljanju in izražanju! Tudi meni fascinantno.

Sklepna misel bi lahko bila naslednja. Samomor ni rešitev, to je dejstvo, kajti v naslednjem življenju dobiš ponovno zelo identično lekcijo in to z istimi ljudmi. Razreševanja odnosov se je treba lotiti drugače. Njena naloga je bila in še vedno je, da se opolnomoči z žensko energijo, da se postavi na pravo in prvo mesto, da jasno postavi svoje meje, se izraža in pove, kaj ji je prav in kaj ji ni. Da se nauči poslušati sebe in služiti sebi, ne drugim, da ne podlegala manipulacijam, da razvija ljubezen do sebe in se zna postaviti zase. Njen partner jo uči točeno tega, kar sem zdaj opisala. Sicer na način, ki je dovolj boleč, z namenom, da se Ona prebudi in da reče:«Take igre se jaz ne grem več!« Dokler bo igrala vlogo, ki ji je vsiljena in drugim povšeči, nekega napredka v njeni rasti ne bo. Čeprav, po drugi strani pa moram povedati, da danes Ona ne razmišlja o samomoru, to je prerasla. Zaveda se tudi tega, da je moč v njenih rokah in da če ne gre več tako naprej, potem je čas, da se odloči drugače.

Ali ste vedeli, da nekateri partnerji pridejo v naše življenje z razlogom, da nas naučijo kvalitetnih razhajanj in samostojnosti? To pa bo v naslednji zgodbi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja