Menjava duš

Verjetno ste že slišali, morda celo doživeli, da se v določenih okoliščinah in pod določenimi pogoji lahko zamenjajo ali naselijo duše v naše telo. Nekaj podobnega se je zgodilo eni izmed strank, Karmen jo bom poimenovala, ki je prišla na healing masažo.

Odkar pomni se oblači v žalost, strah ji vzbujajo noži in tema, samosabotaža je njena zaščita. Vedno je poskrbela za druge, sebe je postavljala na stranski tir. Mnogim je pomagala na poti do uspeha, sama se je tik pred svojim lastnim uspehom umaknila v ilegalo. Temu primerni so bili odnosi na vseh nivojih. Zadnje čase jo prevzema močan občutek, da je enostavno ni in da še nikoli v življenju ni živela sebe. Prišla je po razjasnitev okoliščin, kot tudi z željo, da najde sebe in svoje poslanstvo. Bila je v fazi, ko se ji je sesulo dobesedno vse.

Po uvodu sva začeli z masažo. Položila sem dlani na njeno telo, točneje na spolno in srčno čakro, se povezala zgoraj-spodaj in počakala na prva sporočila. Dobila sem jih nemudoma; dojilja, nadomestni organ in darovalka. Postopoma začnem brati telo in slediti mišičnemu odzivanju. Telo pod mano je postajalo vedno bolj nemirno. Mišice so samodejno trzale, telo je na trenutke vztrepetalo in se spet pomirilo. Ustavila sem se na ledvenem predelu, oz. predelu križnice. Ena sama bolečina, žalost, brazgotine, kri in raztrganine so vele na plano. S spiralo sem odpirala drugo čakro in boleče izkušnje predajala v svetlobo in prav tako v spirali zapirala rano, ki je bila odprta mnogo življenj. Nazadnje sem položila dlani na ledveni predel in vizualizirala celjenje kar nekaj minut. Kar se je zgodilo kasneje, je presenetilo tudi mene. Ko sem  odmaknila dlani, sem na tistem predelu opazila dve rdeči črti (kot bi potegnil z nohtom po koži), ki sta simbolično prikazovali črko V. Med obema rdečima črtama so nastale drobne rdeče pikice, kot bi popokale kapilare. Hkrati s tem je prišlo tudi sporočilo. V visoki nosečnosti izrezan otrok iz maternice (maščevanje nad duhovno visoko razvito žensko, ubita in ukradena njena ženska energija), katerega je še privila k prsim. V krvi in bolečini oba umreta. Zgodba iz prejšnjega življenja se zaključi.

Po slabi uri »branja sporočil telesa«, sva zaključili tudi midve.

Pri Karmen je bil močno izražen zgodovinski in dušni nivo. Na dušnem nivoju se je Karmen dogovorila z vsemi vpletenimi (starši, partnerji, sopotniki v tem življenju), da ji bodo pomagali pri preseganju zakoreninjenega zgodovinskega nivoja, da ji bodo nudili vse pogoje, s katerimi bo lahko razrešila karmo in hkrati pomagala iztrgani in nerojeni dušici, da skozi njeno telo izživi življenje. Zaradi tega je Karmen sprejela oziroma se odločila za zgoraj omenjene vloge (dojilja, nadomestni organ, darovalka) in tako dovolila ljudem okoli sebe, da so dobesedno pili njeno energijo, se priklapljali nanjo  in jo v popolnosti izčrpali. Na takšen način je ona sama izživela ta močan občutek krivde (če ne bi bila zdravilka in visoka duhovna ženska, ne bi bilo maščevanja in… zaradi nje je umrl otrok), da se je žrtvovala za druge. Prav tako ima v tem življenju precej »nerojenih« projektov, za katere verjamem, da bodo kmalu zagledali luč sveta. Njena samosabotaža prav tako izvira iz istega vira. Se pravi; bolje, da nisem uspešna in prepoznavna, ker me lahko »ubijejo« oziroma, mi vzamejo to, kar je meni dragocenega. Jasno, bala se je zase.

In kako se je utelešalo njeno nerojeno dete skozi njo? Morala se ji je zgoditi prometna nesreča (lahko je tudi karkoli drugega, kjer je življenje na nitki ali v odhajanju) katero je komaj preživela in to je bil tisti ključni moment, ko je izgubljena duša dobila povabilo v njeno telo. Kako je to vedela? Zato, ker ni bila več ona; drugi interesi, razmišljanja, navade, … takšne menjave so šok za človeka, dokler ne veš, kaj in zakaj se dogajajo. Pri njej je trajalo kar nekaj let, ko  je v njej bila prisotna le »druga« duša, sedaj trajajo dnevi, ko je ena duša na »izmeni« in potem se zamenjata.

Pa vendar je to bila edina pot, da se razreši karmični dolg. V tem življenju Karmen nima otrok (neutemeljen strah pred rojevanjem) in že kot deklica je imela pogosto občutenje močne fizične bolečine v predelu trebuha, kot da jo parajo. In že sama misel na to ali kakšen drug impulz, kot na primer kadri iz filma ali odlomki v knjigah, kjer je prisoten nož in posegi, so ji zbujali veliko bolečino. Skratka vse, kar je povezano z noži in urezninami je zanjo predstavljalo veliko nelagodje.

Naredili sva veliko delo. Našli vzrok njenim težavam, s posebnim obredom bo osvobodila vse entitete, katere je do sedaj »hranila«, s povezovanjem s svojimi spolnimi centri bo krepila svojo žensko moč in energijo, predvsem pa bo očiščena in skozi procese, ki še bodo trajali, vedno bolj prihajala v stik s seboj in končno zaživela sebe.

Draga Karmen, vse dobro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja