Dva svetova

Ležala je pred menoj na masažni mizi. Bila je napeta, kar se je videlo po zategnjenem vratu in široko razprtimi prsti, ki so štrleli kot antene iz njenih dlani. Tudi stopala so bila položena v »špičko«. Preletela sem njeno telo in začela z rahlimi, nežnimi gibi komunicirati z njim. Kar sem začutila takoj na začetku, je bilo to, da je bila prekinjena povezava med njenim telesom in duhom. Bila sta ločena, energija je zastajala na prav vseh nivojih in njeno fizično telo je bilo pod hudim pritiskom. Na trenutke jo je potegnilo v višave, naslednjega je ponovno padla. Nihanja so bila precejšnja. Počasi se je Moniki umiril dih, nazadnje sva dihali v eno. V tej stopnji se je lahko začelo zdravljenje. Večino časa sem se zadržala na njenih stopalih, vsaj po petnajst minut na vsakem. Prizemljevanje. Zadnjo uro healing masaže sem zaključila v predelu vratnih vretenc, z namenom, da se stabilizira in poveže z izvorno energijo. Vrat, kot vez, opora življenju, kot izbire, za katere se odločamo (levo, desno, zgoraj, spodaj), stabilnost in moč.

Sledilo je razstrupljevanje v solni sobi. Ovita v rjuho in leže pokrita s soljo, je Monika bila priča odhajanju negativne energije iz telesa. Čutila je, kako jo ščemi po celem telesu in kako jo zapušča vse, kaj ji je težilo in bremenilo tako dušo, kot materijo. Milina in mir sta prišla v njen objem.

Čez dva dni me je Monika poklicala, da se že dolgo ni počutila tako lahkotno in tako »v sebi«. Še pridem, je dejala, da ugotoviva, kaj je v ozadju mojega bivanja. Seveda, to je smiselno, kadar je zgodba pregloboko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja