Pridi, da te objamem

merisolPridi, da te objamem – delavnica o srečanju z otroško dušo

Kolikokrat ste v otroštvu hrepeneli po sprejetosti, bližini, ljubezni, razumevanju, …? Se umikali v svoj svet in si ga barvali v barve, da je vam bil dopadljiv? Vendar ko ste se vrnili v realnost, so vas ponovno čakale naloge, ki ste jih s težavo naredili, obveznosti, ki so bile prezahtevne, pričakovanja vaših staršev, ki ste jih s težavo dosegali. In življenje pridne punčke se je nadaljevalo.

Srečanje z naslovom, Pridi, da te objamem, se bo odvijalo v četrtek, 23.1. ob 18h v prostorih salona MeriSol v Katici v Sl. Gradcu. Datum je kot nalašč za prebujanje spečih energij. Pod težo bremen iz otroštva se bomo osvobajale in prepoznavale vzorce, ki smo jih nehote prevzele. Razrešitev zgodb, ki se prenašajo iz roda v rod in ki nam ne služijo, bomo predale svetlobi. Na lep, nežen in mehek način.

S seboj prinesite svojo fotografijo iz zgodnjega otroštva. Mlajši kot ste na njej, bolje je. Fotografije bomo med seboj pomešale in vsaka bo potegnila naključno sliko in o njej povedala zgodbo. Nobena ne bo pripovedovala svoje zgodbe. Vsaka udeleženka bo pripovedovala zgodbo drugi. Verjemite, da je to izredno lepa izkušnja, na trenutke zelo čustvena in vznemirljiva, po drugi strani pa razumevajoča in osvobajajoča.

Po vsaki izpovedi bo pripovedovalka naključne zgodbe svoje pripovedovanje zaključila z besedami: »Pridi, da te objamem.« To je objem odpuščanja in sprejemanja. Zelo blagodejno.

Kaj se v resnici dogaja v skupini?

Skupina šteje maksimalno sedem članov, z mano vred osem. Vzpostavi se kolektivna zavest skupine, ki na določeni stopnji ustvari polje, v katero lahko dostopamo na podzavestni ravni. Lahko se zgodi, da je moja zgodba, tvoja zgodba, in obratno. Tudi ni naključje, da se v skupino prijavijo točno določene osebe; se pravi tiste, ki se morajo srečati in razrešiti nekaj, kar jim je skupnega.

Cena delavnice je 30€, traja lahko dve uri ali več, odvisno od razpleta.

S seboj prinesete svojo fotografijo iz otroških let.

Objemam vas,

Nataša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja