Theta healing masaže

healing masažeVse okoli nas je energija in vse se spreminja ravno zaradi nje. Večino tega energijskega delovanja je nam prikritega, razen določeni ga lahko zaznavajo preko telesa in čutil. Pa vendar je nam vsem tako blizu in na dosegu rok, da se nam zdi skorajda preveč enostavno in resnično.

Kadar smo v theta stanju pomeni, da smo »nekje vmes« med svetovi, omogočeno nam je potovati skozi čas in prostor, kot tudi prehajati iz ene dimenzije v drugo. Je stanje globoke sproščenosti, možganski valovi se upočasnijo na 4 -7 Hz.  V theta stanju potujemo v podzavest, ki predstavlja skoraj 90% naše zavesti (10% celotnega življenja delujemo po zavestnih principih). V podzavesti imamo spravljene ogromne količine podatkov, spomine, občutke in prepričanja.

Veliko svari, ki jih počnemo ni odvisno od tega v kaj verjamemo sami, temveč tudi od tistega, kar so verjeli naši predniki.

Healing masaže so resnično doživetje za dušo in telo. Kako potekajo?

Gre za individualni pristop do vsakega posameznika, ki želi v življenju nekaj spremeniti. Spremeniti življenje pa pomeni, poiskati vzroke, odpraviti motnjo in na novo postaviti temelje. Tako se začne delo na sebi.

Pri healing masažah gre za neposreden stik s samo izvorno energijo, gre za pogovor z dušo in samozdravljenje telesa, kot tudi reprogramiranje starih zapisov. Ob tem se lahko ljudem zavrtijo filmi iz prejšnjih življenj, lahko komunicirajo z drugimi entitetami in lahko se povežejo z višjo inteligenco (katere del smo mi vsi). Moja naloga pri tem je, da zagotovim telesu, da se počuti varno, ljubljeno in sprejeto. Z nežnimi in počasnimi gibi drsim po telesu in začenjam »pogovor« z njim, se odzivam na reakcije in sporočila, ki se mi odkrivajo in zaznavam spremembe, ki se dogajajo. Delam z univerzalno energijo brezpogojne Ljubezni, kajti s to energijo se delajo spremembe in prihaja do samozdravljenja telesa.

Vemo, da ima vse sebi lastno valovno dolžino; tako vzorci, prepričanja, misli, bolezni, nesreče, hrana, pijača, … skratka vse, kar je okoli nas. Na osnovi valovnih dolžin se med seboj tudi ujamemo, v svoje življenje prikličemo dogodke in si ustvarjamo sedanjost. Vsi ljudje, ne glede na izhodišče, smo v svojem bistvu popolni in pot do svoje popolnosti dosežemo tako, da se povežemo s svojo izvorno energijo in uspavamo um, oz. ego. S tem, ko se telo spusti v theta stanje, podzavest dobi sporočilo, da se nahaja v območju brezpogojne ljubezni, vsega kar je, in da si lahko povsem na novo skreira svoje življenje, zaceli rane, pride do odgovorov in tako naprej. »Kontrola in nadzor« (um) se v theta stanju umakne, podobno, kot v sanjah.

Poznamo primere, ko uradna medicina umiri um s podaljšano ali umetno komo pri ljudeh s težkimi poškodbami in tako dajo telesu priložnost, da se zažene proces samozdravljenja.

Kaj se dogaja med samo masažo?

Kot sem že omenila, se med healing masažo možgansko valovanje spusti na frekvence med 4-7Hz, to je v theta stanje; stanje podobno sanjam, globoke sproščenosti in odsotnosti uma. Stranka to občuti kot prehod v drugo dimenzijo, kjer se ji začne odpirati drug svet in prav tako lahko na fizičnem nivoju zaznava, kako se ji umirja srčni utrip, upočasni se dihanje, telo preplavi posebna toplota, lahko nastopi mravljinčenje po telesu, nehoteni premiki udov ali celega telesa. Pogosto imajo stranke občutek, da lebdijo, da jih odnaša iz vsega materialnega, kar nas obdaja in da so obdane s svetlobo, ter nepoznanimi občutki sreče, ljubezni in notranjega miru. Nemalokrat se jim po masaži spremeni glas (zavibrira v nižjih tonih), podobno, kot po dolgem in kvalitetnem spancu. Solze so del osvobajanja in ganjenosti. Potovanje k sebi, znotraj sebe je čudovita izkušnja in tudi način, preko katerega spoznamo, da nismo svoje telo. Telo je zgolj okvir, je dom naše duše in tista najprimernejša oblika, s katero lahko doživljamo in okušamo ta svet. Vračanje k izvoru, k svojemu bistvu nas pomirja v duhu Enosti, od katerega nas odvrača zunanji svet. Pri healing masaži gre za prebujanje spečega, gre za vedenje, spoznavanje in uresničevanje svojega poslanstva za katerega smo se kot Duša odločili, preden smo se utelesili in prišli na ta planet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja