Slišiš svoj glas?

Draga Ženska,

nakit te je poklical z razlogom, da se povežeš, prebudiš in začneš kreirati svoje življenje po tistih smernicah, za kar si bila poslana na ta planet.

Beganje iz te realnosti v vzporedne svetove, ustvarjanje iluzije (vendarle živimo v času in prostoru) ti poberejo toliko energije,da na koncu vsa izmučena pristaneš na tem, da pravzaprav ne veš, kaj bi počela. Idej ti ne manjka in to odličnih. Tudi lotiš se stvari z veliko zanosa,… potem pa, kot je prišlo, odide. Stari vzorci so ostali. Eden izmed njih je »lahko bi bilo še boljše«. Vedno je lahko boljše, lepše, plemenitejše, vendar če se ne boš znala objeti tam, kjer si šibka, bo vrzel nastajala vedno širša in globlja.

Nakit sem ti naredila v zemeljskih barvah, ker se moraš začeti soočati s povsem realnimi zadevami. Kako izpeljati zadevo do konca? Kako delovati v rast, uspeh, blaginjo? Kako upravljati z mislimi, energijo, da se zavedam, da sem dobra, odlična, sposobna? Kako sprejeti zavrnitve in izgube in pri tem ne travmirati? Kako premagati strah?

Nakit ti bo sprostil tok energije v spodnjih čakrah, da boš začela delovati od znotraj navzven. V glavi imaš vse, preveč. Spusti nekaj tega v »nižja nadstropja« in predvsem ne rabiš ustvarjati dodatnega pritiska tam, kjer ga ni.

Osredotoči se na cilj, za pot poskrbi vesolje. Zaupaj.

Zapis, ki ga nosi nakit je: zavedam se lastne vrednosti in s hvaležnostjo sprejemam darila tega sveta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja