Samosvoja

Pravijo, ko enkrat oblečeš Bis, ga več ne slečeš in to si potrdila tudi ti.

Tokratna tvoja namera je bila obilje (kar razumem doprinos vsega dobrega v vseh pogledih) in nekaj za »šlaufek« J.

Ko sem delala nakit zate, sem dobivala v ospredje razpadajoče vzorce in odhajajočo težo bremena, ki se ti je nabirala skozi življenje. Lahko bi rekla, da k tebi prihaja veliko novega, sprememb in predrugačene vrednote. Odhaja vse tisto, kar ti ne služi več, in  prihaja to, kar te podpira.

V središče Bisa sem postavila tebe, kristalni krog, ki pomeni zaključevanje, sklenitev,pomiritev in jasno vizijo. Seveda, saj drugače sploh ne more biti. Ob straneh, v objemu modrine in svetlobe se lesketata dve kocki, ki te usmerjata na vse štiri strani neba, kot tudi nevidne sfere,ki so tako zgoraj, kot spodaj. Postala boš uravnotežena, notranje pomirjena in dovolila si boš še več tega, kar ti dejansko pripada. Ne boš več vztrajala v odnosih, situacijah in razmerjih, ki ti jemljejo energijo, pač se boš postavila zase; brez slabe vesti in brez opravičevanja. Obilje si boš pridelala sama, največ s fokusom in jasno izraženo namero. Pa naj bo to denar, materialne stvari,partner, odnos, služba, …, ti samo izbiraj. Deluje in res je tako preprosto.

Bis je v modrih, mestoma v zelenih odtenkih. Pravi ti naslednje; raziskuj svoje globine, tam si doma. Zaceli tisto, kar je še ostalo s sprejemanjem in odpuščanjem. Vijolična kristala te bosta polnila s svežino, mladostno energijo in živahnostjo.

Kar se oblikovanja postave tiče, bo vse prišlo spontano in brez odrekanja.

Kodni zapis, ki sem ti ga vnesla je: moje življenje, moja pravila in dobim, za kar se odločim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja