Prihajaš z vetrom

Draga Ženska,

nakit si že spoznala, se z njim povezala in sedaj ti pošiljam še zgodbo Bisa,  (Beauty, Intelligence, Sexy) energijskega nakita, narejenega na tvojo energijo.

Namera , ki si jo dala je bila, da se razrešijo bremena in ovire iz tega in preteklih življenj.

Povezala sem se s tvojo energijo in zgodba, ki ti jo pripoveduje nakit je naslednja.

Tvoji duši je zelo znana pot utelešenja na tem planetu, saj si bila in si še pogosta obiskovalka in hkrati prinašalka miru. Zaradi tega je pri tebi skozi celotno življenjsko pot zaznati nemir, ki se ti vleče in ponavlja kot lekcija, ki jo moraš osvojiti. Nemir izhaja iz strahu, da boš razkrita, preganjana in zavržena, kar si že tudi bila. V mnogih svojih inkarnacijah se utelešaš kot ženska, ki pa je za svoje preživetje morala zanikati samo sebe. Čas inkvizicije te je močno zaznamoval. Vendar se kljub temu v tebi skriva izredna moč in pogum, saj se vedno bolj zavestno odločaš in za spremembe in premike na več nivojih. Tvoja »šibka« točka se v tem življenje kaže skozi odnose, pa naj bo to partnerski, poslovni, prijateljski, … Skrbi te, da boš izgubila, da boš ostala brez vsega (posledica vseh izgub, zanikanj in revščine iz preteklih življenj).

Nakit je pretežno v modri barvi in sicer iz razloga; modra kot globina čustev, modra kot komunikacija, modra kot modrost in modra kot povezovanje z Vesoljem. Nakit bo v tebi vzpodbudil speče energije, da se bodo lažje izrazile skozi tebe. Potrebuješ jasno komunikacijo (predvsem sama s sabo), brez manipulacij, občutka krivde in strahu. Ko boš v sebi začutila svojo pristnost, boš tako delovala tudi navzven. Postaviti se zase, reči NE in prisluhniti svoji intuiciji, to je tvoja naloga. Takrat boš zasijala kot biser,ki je definiran tudi v nakitu. Paleta raznobarvnih kristalov, ki sestavlja prav posebno kodo, se namerno začne in konča v rdečem in oranžnem kristalu; zato, da bo »zgorelo« vse za nazaj in se skreiralo povsem novo. Vmes pa je ljubezen, celjenje, trdnost, opora, varnost, jasnost in odpuščanje.

Kodni zapis tvojega nakita je; veselim se vsakega izziva, poravnana sem s preteklostjo, delujem skozi Ljubezen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja