Kako nastane energijski nakit BIS?

Nakit, ki boža žensko dušo in telo, prihaja iz Afrike. Tudi sama sem se z njim soočila na črni celini in prvi Bis še vedno nosim, tisti afriški, ki mi ga je podaril in oblekel moj mož.

Znanje in veščine izdelovanja nakita,  ki spada med tradicionalno afriško kulturo, sem prinesla na slovenska tla in začela se je zgodba, za katero bi lahko rekla, da je postala prepoznana v širšem domačem, kot tudi tujem krogu.

Verjamem, da se vsaka ženska sreča s tem nakitom, ko je čas pravi. Verjamem, da jo Bis pokliče, saj se že ob sami misli nanj sprožajo zelo močne emocije.

Torej, kako izgleda nastajanje Bisa v praksi? Ko prejmem vse informacije, ki jih potrebujem; rojstni podatki in namera, se lotim nizanja perlic. Hkrati se povežem z energijo ženske za katero ustvarjam. Odkrivajo se mi tančice življenjskih linij, po katerih je nekoč potovala njena duša, kot tudi prepoznavam vzorce in programe v katere je ujeta. Na podlagi rojstnih podatkov prejmem informacijo o kodnem zapisu, ki ji ga zapišem v niz perlic. Prav tako se mi odkrivajo barvne kombinacije, ki jih uporabim pri kreiranju namere in uresničitev želja. Intuicija, prepuščanje in pretočnost imajo v tem procesu ustvarjanja poglavitno vlogo.

Zelo pogosto se zgodi, da ženske že na daljavo začutijo, da se kreira nakit zanje. Kar niti ni nič presenetljivega, saj se začne delovanje takoj. Dan po tem, ko je nakit pri uporabnici, ji napišem še osebno zgodbo , kjer zapišem vse, kar se mi je med nizanjem dogajalo, kaj sem doživljala in kaj se mi je razkrilo. Prav tako ji razložim v kateri smeri lahko pričakuje spremembe, kaj pomenijo določene kombinacije, kje naj bo pazljiva in tako naprej.

Veliko zgodb je že nastalo in veliko jih še bo. V to sem prepričana.

Želim vam prijetno poletje,

Nataša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja