Moški in Bis

Kako vpliva energijski nakit na moške?

Vas zanima? Tudi mene je in pred časom sem dobila kar nekaj povratnih zgodb s strani uporabnic Bisa, ki so mi zaupale, kaj ob tem občutijo njihovi partnerji. Zgodbe so si zelo različne in vsaka ima svoj pomen.

Tokrat bom predstavila eno izmed njih.

Imenovala jo bom Miša, žensko, ki si je pred meseci naročila energijski nakit z jasno namero; zaščita, zdravje, ljubezen, sreča. Naredila sem nakit, ji napisala zgodbo in po začetnem njenem navdušenju, so se začele težave pri njenem partnerju. Nakita enostavno ni več prenesel na njej. Miša me je kontaktirala in povedala, da je s partnerjem vedno huje, da zapada v nenormalna stanja, da postaja agresiven in da ji ne dovoli, da je oblečena v Bis, kadar je z njim.

Mhm, … ja, … zaščito je želela Miša. Takoj mi je bilo jasno. In zdravje, ljubezen, srečo, …

Njene domače situacije nisem poznala in zame tudi ni pomembna, kadar delam personalizirani nakit. Tokrat mi je povedala več. V partnerskem odnosu je životarila, in dokler je bila »pridna«, je bilo vse ok; vendar je se tem začela izgubljati sebe. Z nakitom se je njena energija ojačala, ona sama je začela postavljati meje, se na nek način »upirati« partnerju in takšna MU NI BILA VEČ VŠEČ.  Prepričana sem, da tudi on sam ni vedel, zakaj mu gre nakit tako na živce. Spremembe so se začele na nezavednem nivoju, pri obeh. Manipulativen partner je izgubljal moč, ona pa je samo pridobivala.

Skozi informiran nakit je dobila zaščito, ki si jo je ustvarila sama, s tem, ko se je energijsko okrepila. Začutila je več samospoštovanja do sebe in posledično tudi občutka ljubljenosti (do sebe), ter je spoznala, da si Ljubezen mora v prvi vrsti podariti sama. Na spremembe se je Miša dobro pripravila, za kar ji lahko samo čestitam.

Takšnih zgodb je veliko in vsaka ima svojo sporočilno vrednost. Bravo ženske, ki ste dovolj pogumne, da se oblečete v Bis.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja