Kaj bi naredila ljubezen?

Draga moja, …

toliko vsega sem doživljala ob nizanju perlic zate, da je bilo prav neverjetno.

Boginja, ti nisi iz tega sveta. Tvoja duša se je materializirana na tem planetu z namenom dvigovanja vibracij na kolektivnem nivoju. Zaradi tega si od nekdaj veljala za drugačno, posebno in nerazumljeno. Vse entitete, ki jih srečuješ v tem prostoru, ti pomagajo pri rasti. Je pa res, da zaradi gostote energij, preveč tega potegneš nase in te vleče dol, brskaš po nizkih energijah, se zatikaš tam, ko nima nobenega smisla, iščeš tako, da kar boli in trenutno si v fazi, kjer se odlično počutiš v vlogi žrtve. Ne pozabi, to je tvoja izbira. In vedi, da to ta trenutek potrebuješ, saj ti je na nek način smerokaz, kje si na kolektivnem nivoju in kje si obstala v duhovnem razvoju.

Bis, ki sem ga naredila zate, je pretežno v zlati in zeleni barvi. V središču je kristalno srce. Zakaj? Zato, ker je prišel čas, da prepoznaš svoj namen in začneš z delom naprej. Dovolj si se klesala, brusila, pilila in žrtvovala, da lahko sedaj zasiješ v vsej svoji lepoti.

Ti si že kristal!

Kombinacija zelenih in bisernih kristalov te bodo popeljali globlje k sebi, v tvoje bistvo, tja, kjer si ti doma. Trenutno potrebuješ jasnost; vedenje, ki ga imaš, ga uporabi.

Vprašaj se, kaj bi v tem trenutku naredila Ljubezen. Naredi to. Kaj bi v tem trenutku naredilo božansko bitje? Naredi to.

Bis te bo popeljal naprej, pokazal ti bo pot, na kateri boš zasijala. Ne izsiljuj energij s svojimi mislimi in jim pusti prosto pot. Zaupaj.

Zapis, ki ga nosi nakit je: »uresničujem svojo namero, hvaležna sem, jaz sem ljubezen.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja