Novi začetki – osebna izpoved

Dolgo sem potrebovala, da je prišel pravi čas zame, da ga oblečem. Govorim o mesecih, ne dnevih. Potem pa je le bil pravi čas. Pravi čas zame, za nove energije. Klic, dogovor… in nato končno povratni klic, ko me je Nataša obvestila, da me moj Bis čaka. Podarila sem si ga za rojstni dan. In bilo je najlepše darilo. Že ko sem ga videla, prvič prijela v roke, sem začutila njegovo energijo.

Prvi tedni so me popeljali po popolnoma drugi poti, kot sem pričakovala. In sem pač sprejela dejstvo, da očitno moji novi začetki niso bili tam, kjer sem mislila. Ampak ravno to je bil point – nehati se ubadati s stvarmi, ki v tem trenutku niso pomembne in svojo pozornost posvečati sebi – svoji rasti, svojim ciljem in svoji poti.

Po 4 mesecih nošenja mi en dan klikne – jasno kot na dlani sem videla svoj vzorec, ki me je dušil, lekcijo, katere se do sedaj nisem znala naučiti. In padla je odločitev – trdna kot še nikoli, na pravih temeljih, na pravi način in postavljena v realnem času. To je moj novi začetek. To je moj pogled preko starih vzorcev. V trenutku, ko je odločitev padla pa se me je polastil strah – kaj pa sedaj? Bis bo šel … vedela sem, čutila sem, da me počasi zapušča. V petek mi prijateljica reče – čisto druga si. Vidi se ti, da v tebi sevajo druge energije. Meni pa je v glavi odmevalo – in zdaj je čas, da bo Bis šel … v soboto sem ves dan bila mešanih občutkov.

Zvečer pa … bum. Ni se samo strgal ali padel z mene … eksplodiral je. Perlice so poletele po celem prostoru. Jaz pa popolnoma izgubljena. Tako rada sem ga imela. Tako moj je bil. Vedela sem, da je to to. Da je to znak, da je opravil svojo nalogo. Ampak … kaj bom brez njega. Kaj če se vrnem na staro pot? Seveda sem takoj pisala Nataši, ki mi je kot vedno znala povedati prave besede. Počutila sem se gola. Kljub oblačilom na sebi sem imela občutek, da sem gola. Počasi sem sprejemala dejstvo, da je pač namen dosežen, ampak nakit, ob katerem sem se končno spet počutila tako žensko… seveda ga želim obleči ponovno in ponovno.

Natašine besede so bile : Počakaj vsaj 21 dni.  Pa boš videla, če si še vedno želiš novega.

Dejstvo je, da si želim novega, ampak z drugim namenom. Ker moj prvi je še vedno z mano, zapisan v moji vibraciji.  In nisem zajadrala na stara pota. Odločitev je še vedno tukaj – živa in aktivna. Hvala Nataša. Hvala.


LP, Alenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja