Boženina zgodba

Božena je ženska srednjih let, spoznala sem jo na eni izmed mojih delavnic. Delovala je precej odločno, močno in samozavestno. Bila je ena tistih, pri kateri se ti zdi, da ima vse “poštimano v nulo”. Pa nima. Dva dni po delavnici me je kontaktirala in povedala, da je začutila, da potrebuje nekaj več v svojem življenju; nekaj, kar jo bo mehčalo in naredilo dostopnejšo.

Naredila sem ji BIS, nakit, ki je informiran na njeno energijo. Tole je njena zgodba.

Začutila si, da bi potrebovala nekaj vzpodbude in moči v danem trenutku. Praviš Ljubezen, razumevanje, nežnost in sočutje.

Med nastajanjem osebnega nakita zate sem se povezala s tvojo energijo in zgodba tvojega Bisa je naslednja:

Razdajanje, stres, premalo časa, nadzor in občutek, da nikoli ni dovolj (dobro, hitro, pravočasno, na mestu, …) ti jemljejo energijo in notranjo moč. Tvoje telo in duša ti sporočata, da se želita za trenutek umiriti, poglobiti in spočiti. Pri tebi sem zaznala silna čustva še iz otroških dni, ki si jih morala potlačiti, da si bila slišana, sprejeta in ljubljena. Razvila si strategijo preživetja, ki te je do sedaj samo gnala in si pri tem pozabljala nase, oz. si niti nisi dovolila, da bi globlje pogledala vase, se objela v svoji resničnosti, odpustila v prvi vrsti sebi in ostalim. Potlačila si žensko energijo, ker si šla na pot tekmovalnosti in borbe. In ta ženska energija se je začela počasi v tebi prebujati. Želiš si več, želiš postati kraljica, kar je edino pravilno in si tudi zaslužiš.

Bis je v modrih odtenkih, saj te nagovarja k temu, da greš v globino svojih čustev, se potopiš v ocean in se sama odločiš za izbire. V središču je srce, kristal, ki se svetlika v vseh barvah; to si ti. Prišel je čas, ko si se dovolj klesala, brusila, pilila, da boš sedaj lahko zasijala v vsej svoji lepoti. Od znotraj navzven. Dovoli se razvajati, lenariti, narediti kaj nepredvidljivega, … S tem, ko boš začela sprejemati sebe, se bodo postopoma začele urejati stvari okoli sebe. Tudi kilogrami bodo splahneli, ravno zaradi tega, ker boš spoznala, kaj v življenju ti resnično šteje, je vredno, zdravo in koristno. Tako misli, kot dejanja.

Bis je informiran na »imam se rada, zmorem in moja čustva so pomembna«.

Lepo bodi in vse dobro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja