Ljubezenska zgodba brez meja

Zakaj sem se odločila predstaviti Tinino zgodbo v celoti je razlog ta, da se ji dogajajo zelo, zelo zanimive stvari. Zgodba se še vedno odvija, vendar, kar je tukaj pomembno, je spoznanje, da ko se začnemo poslušati, ko se notranje uravnamo na pravo frekvenco, nič več ne “šumi” in ne “moti programa”, kajti vse postane sinhrono in nam podporno.

energijski nakitBis sem prvič osebno prejela od tebe 15.11.2017. Že takoj zvečer sva ga “namontirali” okrog pasu.

Začel je delovati že po dveh urah nošenja. V pol ure sem  5x odvajala vodo, čeprav nisem nič več pila kot po navadi.

Po 4 dneh nošenja sem dobila močne glavobole in menstruacijo, čeprav sem jo imela pred tem 14 dni nazaj.

Za moj rojstni dan, 8.7. sem bila pri svoji takratni ljubezni v Bosni. V tišini je držal moje boke in Bise na njih, komentiral ni nič, samo gledal jih je. Po enem mesecu, na njegov rojstni dan, 8.8. se mi je doma med sedenjem strgal Bis, katerega namen je bil ljubezen, partnerstvo. Čez 3 dni sem ponovno odšla v Bosno, kjer sva preživela prečudovit večer, potem pa je izginil in se ni vrnil. Razloge seveda poznam in razumem, ampak vseeno sem upala, da nama bo uspelo premagati vse razlike.

Na sebi sem obdržala dva Bisa in odšla življenju naproti. Ko sem v mesecu dni dojela, da res ni povratka, kljub obojestranski ljubezni, sem se sama pri sebi odločila, da stvari spustim iz vajeti, da se sprijaznim, da moram živeti brez partnerstva že peto leto in da pač tako je. Sama pri sebi sem naredila nekakšno bilanco in se sprijaznila z dano situacijo.

Čez 3 dni sem službeno odpotovala na Poljsko, takrat mogoče še celo malce nastrojeno proti moškemu svetu. In pojavi se ON, katerega sem poznala že kako leto, vendar zaradi njegove zaposlitve v tujini nikakor nisva prišla do kave. Privlačnost in naklonjenost se je čutila že leto poprej. Vendar zaradi mojih slabih izkušenj se nisem ukvarjala ne z njim in ne s kom drugim,…vse dokler me sredi Krakowega ni prijel za roko in me odpeljal iz skupine na trg, kjer sva preživela čudovit večer. Njegova reakcija je presenetila tako njega kot mene in od takrat sva vsak dan skupaj. Še danes ne razume, kaj se je takrat zgodilo, moje mnenje pa je, da je bilo ok, da se mi je strgal Bis, ki je bil vezan na Sinišo in tako naredil prostor drugemu moškemu.

Za premagovanje ovir in skupno življenje pa potrebujeva podporo in namero Bisa, katerega pa si mi ti draga Nataša že poslala in komaj čakam, da ga dvignem na pošti in začnem nositi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja