Kako deluje BIS?

energijski nakitV zadnjem času sem dobila veliko vprašanj s strani žensk, ki so že uporabnice energijskega nakita Bis, kot tudi tistih, ki se z njim spogledujejo in najpogostejše vprašanje se je glasilo: KAKO BIS DELUJE?

Preden razložim celoten koncept delovanja vam moram  povedati, da je vse to tudi zame novost, da se prav tako sama soočam z določenimi vprašanji in izzivi in da sem nemalokrat presenečena nad učinkovitostjo in delovanjem Bisa. Ravno zaradi tega sem se še dodatno poglobila v razno literaturo, ki opisuje delovanje energij, samozdravljenja, karmične diagnostike, epigenetike in kvantnega zdravljenja.

BIS, nakit ki se nosi okoli bokov, nakit za ženske, ki se informira na energijo posameznice in v katerega se vnese kodni zapis v nizu perlic, kot tudi barvnih kombinacij in služi kot pomoč pri preseganju starega in zakoreninjenega, kot tudi pri razvoju in kreiranju prihajajočega. Namere za Bis so najpogosteje ljubezen, partnerstvo, zdravje, obilje, komunikacija, čutenje, … in seveda trenutno zelo aktualen Bis za oblikovanje postave.

Kot sem že večkrat omenila, sem se s tem nakitom prvič srečala v Afriki, kjer ga začnejo nositi že dojenčice. Po skoraj dveletni prisotnosti nakita pri nas v Sloveniji, si sedaj že upam in dovolim napisati rezultate in opažanja, ki so nastali na podlagi povratnih informacij uporabnic in moje lastne izkušnje.

Torej, kako deluje Bis?

Princip (ne glede za katere vrste Bis gre) je pri vseh enak, za lažje razumevanje pa bom opisala, kako se to dogaja pri Bisu za oblikovanje postave.

Običajno gre za zgodbo, kjer se ženska že leta spopada z težo, prevelikim obsegom in neučinkovitimi metodami; shujšajo, pa se ponovno zredijo nazaj. Ogromno je odrekanja, odteka jim energija in na koncu omagajo, zapadejo nazaj v stare vzorce, krog je sklenjen in kilogramov je še več.

Bis za oblikovanje postave je specifičen, saj ima v sredini VEDNO obesek. Ta obesek ima dve funkciji:

  1. Deluje kot »motilec« in opomnik, se pravi da nenehno stimulira predel okoli trebuha
  2. Deluje kot difuzor, kar pomeni, da kadar ste v manjku energije ali ste v nizkih energijah, vas avtomatsko dviguje in prav tako stimulira in usmerja v pravo smer.

Kaj pomeni usmerjati v pravo smer?

Dejstvo je, da vse tiste, ki smo že kdaj hujšale lahko povemo, da je nam kristalno jasno, kaj lahko, kaj ne smemo in kaj je zaželeno in priporočeno. Se pravi, da v teoriji obvladamo vse in še več. Problem nastane, ko želimo to prenesti v prakso. In Bis, ki spada v kategorijo energijskega nakita, deluje na energijskem nivoju. Začne se takoj, ko ga oblečete (nekatere so ga začutile tudi na daljavo, ko je že bil narejen, niso pa ga še prejele), saj vam začne prebujati podzavest. Veste, da je v podzavesti shranjenih ogromno informacij, do katerih pa ne dostopamo tako dolgo, dokler jih ne ozavestimo. Mi točno vemo, da nam sladko, mastno, preobilno, alkoholno, nikotinsko in še vse ostalo, ki spada pod »junk« škoduje, vendar imamo v naši podzavesti tako globoko zakoreninjen program, ki nam prigovarja, da »saj malo se pa lahko pregrešim« ali pa »zdaj je že itak vseeno, ker sem se že pregrešila« ali pa »meni nikoli ne uspe, sem že vse probala« … in še bi lahko naštevala.

Bis, ki je informiran na oblikovanje postave, vas na zelo nežen način in dobesedno brez naprezanja (to so mi potrdile vse ženske, ki izgubljajo obseg in kilograme z lahkoto) usmerja in na nek način naredi blokado nad napačnimi vzorci, oz. jih možgani ne prepoznajo in nanje ne odreagirajo. Primer: Pridete domov zvečer prelakane in študirate kako bi se najhitreje najedle, odprete hladilnik in šele ko ste povečerjale, opazite, da ste si naredile solato in zraven pojedle rezino sira in popile tekoči jogurt. Wooow …. nič pečenih jajčk, putra, salam in treh kosov kruha. Kako pa to, sem čisto pozabila … mi je en dan napisala ena izmed uporabnic.

Ja, prihaja do sprememb, vklopi se avtomatizem zdravega in zavestnega načina življenja (prehrana, gibanje …)

Drugi primer: ženska je dobila neverjetne lušte po gibanju, pa nikoli poprej nič od tega. Zdaj komaj čaka, da izkoristi priliko in se odpravi peš kamor koli se pač da. Rezultati so osupljivi; obseg okoli trebuha je minus 12 cm v treh mesecih.

Torej kodni zapis v Bisu je narejen na zamenjavo programov, ki nam ne služijo in so bolj kot ne izgovori, na nove zapise in nove programe. V vsak Bis brez dvoma in vedno vnesem kodo »ZMOREM« in »Z LAHKOTO PRESEGAM VZORCE«.

Vaša resničnost se spreminja in s tem, ko vnašate novosti (Bis, pričakovnaje, …), ko doživljate spremembe (več energije, spreminjate telo, …), se začnejo vaši možgani odzivati v drugačnih zaporedjih, vzorcih in kombinacijah. To pomeni, da aktivirate številne različne mreže nevronov, kar privede do novih odločitev, oblik vedenja, izkušenj in čustev. Na tak način se spremenimo; na bolje.

Kot verjetno veste, naša podzavest zaobjema skoraj 95% uma in tam so shranjene naše veščine, navade, vzorci, prepričanja, zaznave,… in če samo pomislite, koliko stvari delamo iz navade. Kar precej in zraven popolnoma nič ne razmišljamo, smo na avtopilotu. Dejstvo je, da boste z novo izkušnjo (zavestno prehranjevanje) podkrepljeno z močno čustveno komponento (veselje ob tem, da si morate Bis skrajšat, oz., da ste izgubile cm), doživeli novo IZKUŠNJO, na podlagi katere se vam bo spremenilo prepričanje (iz NE MOREM v ZMOREM) in iz PREPRIČANJA sledi zamenjava vzorca, in ko VZOREC ponavljamo pride do spremembe NAVAD. Takrat ste pa zmagale.

Takšnih zmagovalk je že kar nekaj, vse bom še bolj podrobno opisala v knjigi, ki se bo zgodila letos.

Vesela sem še posebej zato, ker so v zgodbah ki se pišejo resnične ženske, ki so se pripravljene izpostavit, ko bodo pripravljene in ob vsem tem me še dodatno napolnjujejo občutki hvaležnosti.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja