BIS za oblikovanje postave in Brankina izkušnja

energijski nakitSpoštovana gospa Nataša,

»berem tele vaše zgodbe o Bisih in zasledila sem, da imate tudi Bis za oblikovanje postave. Pri meni je tako, da že odkar pomnim, imam preveč kil in odkar pomnim, se ubadam s hujšanjem. Stara sem 42 let in po treh porodih so se mi kilogrami samo nabirali, tako da jih imam zdaj 98, na višino 170 cm. Trenutno pijem waterout in fatburn in se mi zdi, da hodim samo na vodo, učinka pa nobenega. Ostali ste moje zadnje upanje« … se je glasilo pismo, ki sem ga prejela lani oktobra in Branka se je odločila, da si naroči energijski nakit, ki bi ji pomagal do želene postave. Bis sem naredila, ga informirala na njeno energijo in potrebe. Od takrat, ko ga je prejela, se je začela pisati nova zgodba.

»A je možno, da čutim mravljince po telesu ravno takrat, ko se mi zdi, da bi nekaj pojedla?« sem dobila vprašanje čez dva dni. »Ja, seveda je možno. Vse kar se bo vam dogajalo na fizičnem telesu bo kot opozorilo in opomnik, da »razmislite« ali si tega (hrane) res želite«, sem ji odgovorila.

»Joooj … moram vam povedat, da sploh ne čutim več lakote, sladkega se mi sploh ne lušta… a je to mogoče??? », vprašanje tretjega dne. »Jaaaa … itak. Branka, to je to. Prihaja do zavestnega prehranjevanja, dejansko v življenju ne rabimo toliko, kot si mislimo ali kot so lačne naše oči. Zapis, ki ga nosi vaš Bis, vas bo na zelo nežen način vodil skozi proces spreminjanja vzorcev, navad in vsiljenih prepričanj, polega tega boste ob vsakem zavedanju, da ga nosite in ga imate na sebi, lahko iz njega črpali moč, ki vam bo potrebna ….« je samo del mojega odgovora.

Od takrat, ko si je Branka naročila Bis za oblikovanje postave, je minilo dobre tri mesece. Rezultat treh mesecev je naslednji; shujšala je 6 kg, obseg okoli trebuha se je zmanjšal za 10,5 cm (iz 110 cm na 99,5 cm), boljše počutje, več energije, zadovoljstva, motivacije …

Zgodba se še nadaljuje, saj si je Branka zadala cilj, da bo shujšala na 75 kg, kar je tudi njena teža (glede na konstitucijo). Do poletja pravi, da se bo poslovila še od najmanj osmih kilogramov.

Ja, lepo je slediti takšnim zgodbam, kot je Brankina. Bis sva vmes že 2x skrajšali in mislim, da bo kmalu spet potreben poseg.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja