Ženske, ki nosimo BIS (2. del)

energetski nakitLEA

…sedel je za mizo in me čakal z vrtnico. To se ni zgodilo že vsaj 20 let. Bila sem presenečena, na nek način vesela in moram priznat, da mi je zaigralo srce. Borut je bil drugačen, njegov pogled je bil drugačen, nekaj globokega je bilo v njegovih očeh. In nikol ne bom pozabila njegovih besed »Lea, nočem te izgubiti« … Objel me je in … (delček zgodbe).

DOROTEJA

Zelo, zelo dobro sem; odlično. Zgleda, da deluje in ful mi je všeč, imam občutek, da mi daje moč in pozitivno energijo počasi, se dajem na prvo mesto, pa se dosti ne sekiram več kot prej.
Čutim se bolj močna in samozavestna kot prej . (delček zgodbe).

 

PETRA

Moje izkušnje z bisom ljubezen. Imela sem dva. Prvega sem naredila pretesnega, sem ga podaljšala in se mi je strgal. Drugega sem kupila od tebe in se mi je prav tako strgal. Pred 2 mesecema pa sem se razšla s partnerjem. Torej dva Bisa v enem letu.

 

EVITA

Jočem kot dež…….spoznala sem, kako je v meni se živa misel, ki sem jo celo moje otroštvo poslušala…nisi dovolj dobra….v sebi ne čutim vrednosti, da si zasluzim najboljše … solze lijejo v potokih….

Hvala, ker si prisla v moje življenje, da počistim še tisto, kar me ovira ….eno so želje drugo je pa moja vibracija in ta je, da ne verjamem, da si zasluzim moškega, s katerim bi si lahko ustvarila srečno partnerstvo. (delček zgodbe)

 

SABINA

Bis mi je pomagal, da sem zbrala pogum in svojo strast/hobi pričela deliti z drugimi.

 

KLARA

Ne me zafrkavat, sem rekla kolegici, ki mi je vsa navdušena razlagala o tej verižici in o tem, da je postala »nova«, da se je spremenila… Jaz v te stvari ne verjamem. Pa sem si rekla, ok, škodit mi ne more, teh 20 eur tud ne bom pogrešala in sem jo naročla. Ej…. In jo dobim. Mojo verižico za Nove začetke. In prvi dan nič, prvi teden nič … in pol je blo BUM!!! Šok, ko si mi v službi povedali, da me ne rabijo več. A TO JE TO!!! Sem kričala v sebi, ja super nov začetek. Pišem Nataši, da se mi je svet sesul, da je kriva verižica itd., itd,….in ona mi reče. Ja seveda, saj si hotela Bis za nove začetke, pa si se še vedno oklepala službe, ki te ni zadovoljevala…. (delček zgodbe).

 

ZVONKA

… nisem imela več moči, da bi sploh odprla oči. Energija je odtekala od mene, kot da jo izvažam. Nujno sem potrebovala nekaj, da bi me dvignilo, da bi me podprlo. Nekako zasledim na fb tale Bis in podobno zgodbo moji, ene od uporabnic in ga naročim. Odkar ga imam, moram priznati, da se dosti bolje počutim. Kaj bolje…..noro fajn je! Nosim ga že skoraj eno leto in prva izmed sprememb je bila … (delček zgodbe).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja