No, pa se usedimo na Yoni stolček …

yoni… in uživajmo. Kot že najbrž veste, se Yoni stolček uporablja za parno vaginalno kopel. Obred, ki postane način življenja, saj si takrat vzamemo čas zase, vstopimo v intimni odnos same s seboj in se prepoznavamo v vlogi čuteče, nežne in vredne ženske.

Yoni kopeli so zdravilne, saj nam pomagajo vzpostaviti notranje ravnovesje, pozdraviti razna vnetja , pooperativna stanja, hemoroide in napolniti z energijo. Obstaja pa še drugi vidik pozitivnih učinkov kopeli, ki so zame ključnega pomena in se dogajajo na  nam nevidnih sferah.

Gre za očiščevalni vidik. Se pravi energijsko čiščenje, ki ga lahko občuti vsaka posameznica, kadar je na to pripravljena in ko si ga želi ozavestiti. Pri yoni kopeli se para, ki je bogata z eteričnimi in zdravilnimi učinkovinami nežno dviguje in zaobjame yoni , počasi prodira skozi nožnico v notranjost rodil ter spira, lušči in zdravi, kar je ostalo ranjenega. Kopel pregreje, navlaži in pospeši celjenje nevidnih ran, ki puščajo globoke sledi na ženski duši. Pri tem mislimo predvsem na energije, ki so ostale ujete v našem telesu, kot so spolne zlorabe, poniževanje ženske na nivo spolnega objekta, manipulacija s spolnostjo, izsiljeni spolni odnosi, pogoste menjave partnerjev, splavitve (hotene ali spontane), stari spomini, ki blokirajo žensko spolnost in še mnogo tega.

Je pa res, da te mora Yoni stolček poklicati, tako kot te mora poklicati kopel ali kot te požene notranja potreba pa pristnejšem stiku s svojo intimo. Takrat si pripravljena na vstop vase in sočutno iskanje resnice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja