Boginja Čutnosti

energijski nakitBis Čutnosti te je poklical k sebi. Si ženska ob kateri ljudje ostanejo brez besed zaradi tvoje nadnaravne lepote, ki jo izžarevaš in zaradi globine svojih čustev. Modrina ujeta v kristale Swarovski te podpira pri tvojemu izražanju. Vse kar delaš, delaš s stilom. Vse kar čutiš, čutiš globoko. V oceanu čustev znaš pokazati, kdo si in kje je tvoje mesto. Pomembno ti je spoštovanje, pristnost in Ljubezen. Obožuješ lepe stvari, družiš se z lepimi in čistimi energijami,ki v procesu tvoje osebne rasti pripomorejo k napredku. Zate je globina odnosa neskončna, kot je neskončno vesolje in najsvetlejša zvezda na nebu si Ti. Boginja Čutnosti ima svoj skriti potencial v osvajanju in spogledovanju. Kar se ona odloči, to dobi.

Namera; uravnovešenje čustvenega stanja, razjasnitev odnosov, poglobitev vase, prepoznavanje manipulacije.

Pripomore k; celjenju čustvene prizadetosti, dvigu samozavesti, jasnejšega izražanja in izguba strahu pred javnim nastopanjem in postavljanjem zase.

Podpira te 47 modrih kristalov Swarovski, eden večji v središču, ki predstavlja tebe in 23 na vsaki strani. Število 23 pa pomeni združitev ženskega in moškega principa, kot vez med zemljo in nebom in združitev človeškega z božanskim.

Srečno, Boginja Čutnosti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja