Šepetalka srca

energijski nakitKadar se srečata nebeška popolnost in neminljiva lepota raja, je rojena Šepetalka srca. To je fatalna ženska, ki jo odlikuje angelska prezenca in prav posebna duhovno naravnava odličnost. Njeno poslanstvo je zbliževanje nevidnih svetov in je most med materialnimi in duhovnimi sferami. Izraža se skozi umetnost pa naj bo to pisanje poezije, slikanje, ples ali nekaj čisto novega. Intuicija je njen način razmišljanja, srčnost je njen način življenja. Ne ozira se na okolico, je samosvoja, tako edinstvena in unikatna, da je ni moč spregledati. Kadar vstopi v prostor, ga razsvetli. Ko vstopi v moško srce, ga raztopi. Njeno razumevanje Ljubezni kot univerzalne zdravilne energije ni zemeljsko, je veliko več. Zaradi tega se moški ob njej počutijo kot omamljeni, saj  skozi njena usta vsrkavajo nebeški nektar. Napoj Ljubezni. Šepetalka srca ne razmetava z besedami, le te so premišljene in globoke. Ona preprosto ve in zna.

Namera: razrešitev preteklih odnosov, več kreativnosti, skladen odnos s partnerjem, več sreče, obilja in ljubezni

Pripomore k; razumevanju svoje lastne identitete, sprejemanje drugačnosti, inovativnosti, pogled vase, zdravljenju srčnih ran, reprogramiranju vsiljenih programov

Bis Šepetalke Srca je čudovita kombinacija rdečih, roza in srebrnih kristalov Swarovski, ki jih je 36 in so odlična podpora pri procesu osebne rasti. Te ženske so izredno duhovne in zelo drugačne od povprečja, zato so nemalokrat težje razumljene. Bis bo pripomogel k notranji izpopolnitvi po kreativnosti in izražanju sebe kot ženske.

 

Šepetalka Srca, oder je tvoj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja