Boginja Gracioznosti

energijski nakit

Milina, gracioznost in dovršenost definira žensko, ki nosi tale Bis. Njena lepota je božanska. Umirjena v sebi, spravljena s svetom in jasno osredotočena na to, kaj želi. Pri doseganju svojih ciljev nikoli ne izbira agresije, pač pa zna zelo prefinjeno in diplomatsko izpeljati zadeve. Je izredno resnicoljubna in tenkočutna hkrati. Rada rešuje svet in pri tem je zelo uspešna, saj s svojim nastopom zna prepričati publiko. Nasprotniki ostanejo pogosto brez besed, saj je težko konkurirati  dih jemajoči lepoti in vrhunski inteligenci. Zna se postaviti zase in za tiste, ki to potrebujejo. To je popolna ženska. Skrbna, vestna, inteligentna in lepa. Njen perfektcionizem se odraža na vsakem koraku. Skrbno izbran make up, obleka, oprema in seveda moški.  Fatalka je zaljubljena je v duhovnost in pogovori z njo so nadvse zanimivi.

Namera; več jasnosti in usmerjenega fokusa, opustitev vzorcev naučenega obnašanja, več sproščenosti in radosti v življenju, notranja umiritev

Pomoč pri; prepoznavanju notranje moči, razbremenjevanju, več lahkotnosti in humorja, uskladitev partnerskega življenja, več sproščenosti v spolnosti in več telesnega uživanja.

Bis te podpira z 43 kristali Swarovski in enim cirkonijem. Število 44 je število neskončnosti. Energija tega Bisa te bo popeljala v neskončne užitke, razvajanja in čutenja svojega telesa. Tvoja prisotnost je prisotnost božanskega na zemlji in česarkoli se boš lotila, ti bo s pomočjo energijskega nakita uspelo. Zaupaj!

 

Boginja Gracioznosti je prebujena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja