Draga Bikica …

energijski nakittudi ti spadaš med tista nebesna znamenja, ki niso feminizirana in to z razlogom. V Indiji bi veljala za sveto žival, kar pomeni, da ti je duhovnost precej blizu. Ker pa si bikica, se s tabo ni dobro igrati, zlasti pazljivi morajo biti moški v tvoji bližini, kajti kaj hitro ga lahko nabodeš na rog in zavržeš kot smet. Si edino znamenje, kjer se združujejo moč, trma in potrpežljivost. Redkokdaj se odločiš iz trenutnega vzgiba, dosti raje prežvekuješ besede, situacije in ljudi. Vzameš si čas in ko predelaš, si pripravljena na akcijo. Obožuješ naravo, prostrane planjave (za razliko od kozoroginj in ovnic, ki ljubijo skalovje), vonj cvetlic in lepoto sončnih zahodov. Po duši si romantična, rada se lepo oblačiš in prehranjevanje ti predstavlja obredno dejanje.

Prav tako rada daješ, ljudje se hranijo s tvojimi besedami in pazi!!!, tudi s tvojimi čustvi in energijo. Bodi pozorna na to, da te ne izpijejo, kajti v nasprotnem primeru lahko shiraš, čustveno in telesno. Ne prenašaš ljudi, ki kot sitne muhe posegajo v tvoj osebni prostor in kaj spretno jih znaš pomesti z repom, se pravi na nežen in diplomatski način.

Kadar si v dvomih, v svojem svetu ali pa ti kaj ni jasno, tega ne moreš skriti pred drugimi. Takoj te opazijo, da odsotno buljiš ( kot bik v nova vrata) in takrat te je bolje pustiti na miru. Družina kotira najvišje na tvoji lestvici vrednot in zanjo si pripravljena storiti vse. Bog ne daj, da ti kdo pomaha z rdečo zastavico pred očmi. Takrat ponoriš.

Tvoja barva je bela in zelena, dan petek, organ ledvice in žleze.

Bikice ste dobrosrčne, dobre gostiteljice, obožujete piknike v naravi, pivo, dobro družbo, čutite pripadnost in ko si enkrat del družine ali skupnosti le to s težavo zapustiš. Tvoja kvaliteta je zvestoba in enako pričakuješ  od drugih. V kolikor se počutiš izigrano in nespoštovano, ti začne odtekati življenjska energija. Pazi na negativce v svoji bližini.  Imaš izostren občutek za modne smernice, čeprav se najbolj udobno počutiš v kavbojkah. Privošči si kak neobičajen kos oblačila, ki bo malo popestril tvoje telo, ne glede na to, kaj porečejo drugi.

Bis za bikice je narejen s sporočilom; dvigni glavo, pomežikni z velikimi, lepimi očmi, ozri se okoli sebe in se nasmehni. Boš videla, očarala boš ljudi s tem, ker znaš biti to, kar si. Najprej zaupaj sebi, ne skrbi za pretekle izkušnje, so del preteklosti. Življenje se odvija tam zunaj, v naravi, v svetu,  zato se ne zapiraj vase in ne zapiraj svojega srca zaradi slabe izkušnje. Meditiraj, poskrbi za zdravo prehrano in če se odločaš za spremembo prehrane, je to klic, ki ga moraš slišati. Bis te bo še dodatno podprl in ti dal novega zagona. Srečno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja