Draga Ovčka …

BIS - energijski nakit … ne, ne morem te tako poimenovati, ker to vsekakor nisi. Ti si Oven v ženskem telesu. Izrazita moč tvojega telesa še dodatno podkrepi neverjetna trma in zato je bolje, da se ti ljudje umaknejo, ko prihaja huda ura. Lahko udariš z vso močjo takoj in zdaj ali pa se lotiš prefinjenega načina trkanja z rogovi na dušo, vest in občutke. Si rojena zmagovalka, voditeljica in ženska s karizmo. Trdno stojiš s svojimi štirimi nogami na tleh, malo kaj te spravi iz tira. Če si v nevarnosti, zakoplješ s kopiti, prhneš skozi nosnice in polovica je že rešenega.

 

Tvoja barva je rdeča, čakra korenska, organ pa nadledvična žleza, dan je ponedeljek.

Tvoje velikopotezno razmišljanje spravi marsikoga v obup, lotiš se stvari, ki so nerešljive. Ljubiš izzive na vseh področjih življenja, tako v poslu, kot zasebno. Rada imaš vse niti v rokah, izvajaš kontrolo in nadzor, prav tako imaš vedno pripravljen odgovor na vsako vprašanje. Raje delaš sama , kot v skupini. Raje govoriš manj, kot več, tvoj slogan je ; Manj je Več. Razen pri denarju in materialnih dobrinah. Te ljubiš nadvse in nikoli jih ni dovolj. Saj ne, da bi pretiravala s količino, pač pa ti je pomembna kvaliteta; prava blagovna znamka je kot vstopnica v tvoje življenje. S tem se tudi identificiraš.

Kaj pa vendarle spravi tako močno žensko iz tira?

Ljubezen. Kadar najde  pravega partnerja, je pripravljena storiti marsikaj. V takšnih primerih se kaj hitro prelevi v ovčko, pusti si porezati »rogove« in postriči kožuh in dovoli si izgubiti lastno moč, energijo in identiteto. Ker je strastna in impulzivna, tega v začetni zaljubljenosti niti ne vidi, niti ne zazna, ne glede na to, da je precej previdna. V vezah, kjer ji uspe obdržati svojo osebnost so precej kvalitetne, srečne in obilja polne. Kajti to je ženska, ki zna poskrbeti za vse in vsakogar.

Tvoja kvaliteta je samozavest. In zaradi tega si pri ljudeh občudovana in spoštovana. Marsikdo bi rad bil na tvojem mestu v kočljivih trenutkih. Zaradi svoje drznosti in poguma ti odlično pristojijo živahne barve, zlasti rdeča, močni ognjeni vonji, visoke petke in očala kot modni dodatek.

Bis za Ovnice ne more biti drugačen, kot v rdečih odtenkih. In ker ni vsaka ovnica in ker ljubi prestiž, je dodan kristal cirkonij, ki te postavlja v središče. Zakaj ga ovnica pravzaprav potrebuje? Zaradi tega, ker je modna in drzna in zato, ker se bo lažje razumela v določenih situacijah. Kadar je pod vprašanjem samozavest, ti jo bo Bis prinesel. Kadar se ti zdi, da si premalo slišana in upoštevana, ti bo Bis odprl prave kanale. V ljubezni ti bo prinesel več strasti in gorečnosti. Ne verjameš? Poskusi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja