Dragi Ribi

 

energijski nakitVidve sta dve, kar je prej ovira, kot prednost. Zelo težko se uskladiš sama s sabo. Mencaš, bi ali ne bi. Kadar te tok zanese v kalne vode, se z lahkoto ujameš na trnek in takrat je po tebi. Vaba je bila preveč mamljiva. Kadar pa te tok odnese v brezmejne oceane, tja, kjer je vse jasno, voda čista, takrat si svobodna. Odpre se ti obzorje, zavedaš se, da si del nečesa večjega, takrat se ti naredi preboj v višje dimenzije. Lahko si zlata, mavrična, piranja; morska ali sladkovodna. Najhujše kar se lahko zgodi ljudem v tvoji  bližini je, da ga obereš  do kosti! Najhujše kar se ti lahko zgodi je, da te zaprejo v akvarij ali stekleno bučko. Takrat se ti svet sesuje, pozabiš, kdo si, plavaš v krogih in pri ribicah rada nastopi depresija, pogosto se srečujejo tudi z demenco.

Tvoji barvi sta dve; turkizna in rožnata, čakra srčna, občutljiva na dihalne organe in pljuča, tvoja dneva sta torek in četrtek.

Ribice obožujete sproščen življenjski stil in ne marate stresnega življenja. Ste zelo prijazne,  kreativne, inteligentne, po drugi strani pa izredno diplomatske in zvite. Ljudi z lahkoto prepričate v svoj prav, kljub temu, da o svojih odločitvah mnogokrat dvomite. Ste naravne humanitarke in želja po pomoči drugim vas mnogokrat pripelje do druge skrajnosti; do izkoriščanja. Običajno se same zapletete v mreže, kajti vaše razumevanje sveta je drugačno od ljudi, s katerimi živete ali si delite posteljo. Odlične ste v ustvarjanju vedno novih problemov in izzivov in ravno tako dobre ste v teoriji o reševanju sveta.

Ribice ste rojene za zapeljevanje, vaš način oblačenja je odvisen od navdiha. Raje ste praktične, kot ne, visokim petam se izogibate, redko kdaj si nalakirate nohte. Oblecite v tem letu kakšen kos nakita in privoščite si pregrešno drag parfum. To si zaslužite.

Bis za astrološko znamenje Ribi je pretežno v dveh barvah; turkizni in rožnati, z dodanimi turkiznimi koralami. Dal vam bo vedeti, da ste vredne in da si zaslužite več, kot si namenite. Pozabite na prepire in zamere, s tem jezite samo sebe. Turkizne perlice vam bodo odprle vaše oceane v globinah srca, rožnate bodo zdravile bolečino. Ponovno boste začutile pogum po spremembi, tokrat sebe, ne drugih. Letošnje poletje si privoščite dolg dopust ob morju ali jezeru.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja