Draga Kozoroginja

energijski nakitKadar padeš iz ravnotežja in ko hlastno iščeš svoj  košček svobode se vse prevečkrat mukoma vzpenjaš nad pečine in prepade in ker še vedno misliš, da si ne zaslužiš najboljše, se zadovoljiš  s šopom redkega podrastja, ki za nekaj časa poteši tvojo lakoto. Bodi previdna pri plezanju in sestopanju v življenju, kajti gležnji, kolena, kosti in sklepi so v nevarnosti. Prav tako neguj svoje srce.

Zelena barva, Kozoroginja, je tvoja barva, tvoj organ je Srce in čakra je srčna čakra. Najboljši dan zate je petek.

Kozoroginje ste ene izmed najbolj ambicioznih znamenj, kar se sklada tudi s tvojim uspehom. Imaš velike, a realistične sanje in boš naredila vse, da bi zastavljen cilj dosegla. Si zelo organizirana in pragmatična, ekstremno potrpežljiva in dosledna pri delu.

Zaupane naloge narediš, kot je treba, za dolge ure ti ni mar in se popolnoma predaš končnemu izdelku. Nagnjena si k temu, da so tvoji dokumenti urejeni in zloženi v fasciklu, položnice plačaš do roka ali celo kak dan prej. Ceniš tudi zvestobo in trdo delo in takšne ljudi tudi želiš ob sebi.

Rada dramatiziraš in dostikrat imaš občutek, da je življenje do tebe krivično.

Bis »Zeleno, ki te ljubim« te bo podprl v tvoji čudoviti ženskosti, saj ste kozoroginje po naravi zelo elegantne ženske. Mnogo žensk te posnema, tega se niti ne zavedaš. Bis ti bo odprl nevidne svetove, da boš z večjo lahkotnostjo dostopala do želenih ciljev. Ko se bodo zelene perlice dotaknile tvoje kože, se bo pričel proces zdravljenja srčne bolečine. Kozoroginje ste nagnjene h kritičnemu razmišljanju, zato te bo Bis zmehčal, odprl srčni potral in te napolnil s čisto Ljubeznijo. Obvaroval te bo ljudi, ki niso v tvoji frekvenci, prav tako te bo ščitil pred negativnimi vplivi. Če se odločaš za spremembo v prehrani, je to pravi trenutek. Just do it!

Kozoroginje ste borke, pionirke in zmagovalke. Čudovite, čutne ženske, ki čakate, da se odprete sebi in svetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja