Patricija

Zaradi prevare in večletnega prikrivanja dvojnega življenja  z moževe strani, je Patricija povsem obnemogla. V njo se je naselil dvom, strah, negotovost, občutek manjvrednosti in zavrženosti. Trenutno je v fazi, ko ji gre vse na živce, do moških čuti gnus in prezir, rada bi prišla iz tega začaranega kroga, pa ne gre. Z možem še vedno živita skupaj, on ji zagotavlja, da se bo spremenil in pozabil ljubico, saj je šele tekom vseh dogodkov spoznal, da vendarle ljubi samo njo, Patricijo.

Bis - energetski nakit

Zgodba mnogih parov. Za Patricijo sem naredila Bis, energetski nakit za ženske, ki jo bo energetsko podprl. Njeni rojstni podatki in časovnica so razkrili, da v njenem življenju že od vsega začetka manjka ljubezni. Ljubezni do sebe in do življenja. Tekom otroštva je bila izpostavljena družinski dinamiki, ki se je zrcalila v čustveno hladni materi in očetu alkoholiku. Idealni pogoji, da spozna neljubezen. Nikoli ni razvila občutka vrednosti, topline in čustvenosti, saj ji mati tega ni mogla dati (dala ji je najboljše, kar je vedela in na način, kot je znala). Patricija se je trudila na vse možne načine, da pridobi naklonjenost matere, zato je postala pridna punčka in zadovoljevala potrebe vseh, samo svojih ne. Ta vzorec je ponavljala tudi v zakonu in postala dobra žena in mati, ki se trudi za naklonjenost. O svojih potrebah je zgolj razmišljala, izraziti jih ni znala, raje je potrpela z mislijo, »enkrat bo že bolje«. Ob očetu alkoholiku je dobila vzorec moškega, ki je nestabilen, nezanesljiv, včasih vesel, drugič razdražen. Tesnejšega odnosa z očetom ni mogla vzpostaviti, ker je bil vedno prisoten strah, ali bo rekla pravo besedo, ali bo naredila pravi korak, da ne bo razjezila očeta. Enako se je obnašala v odnosu s svojim možem. Partnerskemu odnosu ni bila kos, kajti vloga »mame«, ki jo igra žena, še nobenega moškega ni zadovoljila.

Bis v zeleni barvi, jo bo naravnal na frekvenco ljubezni, v prvi vrsti do sebe. S postopnimi koraki bo spoznavala svojo vrednost, počasi se bo osvobajala strahu in z jasno vizijo se bo lahko odločila, kako naprej. Patricija, zaupaj vase, postani ženska.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja