Jerica

Obiskala me je Jerica s svojo pretresljivo zgodbo. Odkar pomni, čuti in ve, da se ne more izraziti. Ne verbalno, kot tudi ne telesno. V glavi premleva neskončne dialoge, katerih pa v resnici nikoli ne izrazi. Sedaj je stara 39 let, boli jo celo telo, za seboj ima ponesrečene odnose z moškimi, ženske jo prezirajo, za ožje sorodnike je« težavna«, skratka, povsem se je izgubila v času in prostoru.

energetski nakit

Odločila se je za energetsko podporo svoji ženskosti. Rada bi našla notranji mir, rada bi našla življenjskega partnerja in se končno začutila žensko, vredno in ljubljeno.

Iz njenih podatkov in časovnice je bilo razbrati travmo, ki jo je doživela v otroštvu in kar pušča posledice tukaj in zdaj. Do moških ima izražen specifičen odnos in zaradi tega je nihče ne jemlje resno. V večini primerov igra nebogljeno punčko, ki je nihče ne razume. Do matere podzavestno goji globoko zamero in posledično ne zaupa niti sebi.

Bis, energetski nakit jo bo v prvi vrsti očistil preteklih travm. Začetek zdravljenja se začne s prvo povezavo in globokim čutenjem nakita, ki ga bo nosila okoli bokov. Kot ženska je na potezi, da očisti tudi vse pretekle boleče izkušnje po ženski strani, ki so v rodu. Ne bo lahko, kar pomeni, da se ji lahko pojavijo določene telesne spremembe kot so boleče dojke, močnejše menstruacije, glavoboli, … vendar po aktivnem čiščenju telesa in predvsem moči, sprejeti Sebe kot ženske, se bodo začele stvari kristalizirati in postajati vedno jasnejše. S kreacijo svoje prihodnosti, ki se dogaja v drugi, spolni čakri, bo s pomočjo Bisa prejemala dovolj energije za uresničitev svojih namer.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja