Bis za oblikovanje postave

Katera od vas bi želela preizkusiti Bis za zmanjševanje obsega pasu in lepe poudarjene boke?

Ne, ne gre za nobeno čarovnijo, pač pa za dejstva, ki govorijo nam ženskam v prid. Tiste, ki sledite moj blog https://socnice.si/category/bis-energetski-nakit/ , že veste zakaj uporabljamo ta energetski nakit BIS (Beauty, Intelligence, Sexy), od kod prihaja in kakšen je doprinos. Afričanke jih nosijo z zavedanjem in ne samo enega, pač pa tudi po deset in še več. Kajti, krepijo si spolne centre, sočijo telo, uravnavajo hormonsko ravnovesje in seveda oblikujejo  postavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejstva Bisa  za oblikovanje postave, so naslednja:

– Nenehna prisotnost Bisa te opominja na to, da se čutiš (paziš na to, kaj vnašaš v telo, pozorna si, kaj je dobro zate, iz dneva v dan se lahko opazuješ, kako se ti oblikuje pas in izgubljaš obseg, …)

– Popravi se ti drža, hodiš bolj pokončno in marsikatera se začne pri hoji pozibavati v bokih (z držo avtomatsko izgubljaš kalorije in trebušne mišice postajajo bolj čvrste)

– Sediš bolj pokončno (kar pripomore k  večjemu pretoku energije in kurjenju maščob okoli trebuha)

– Gre za skrivnost, ki jo veš samo ti (okolici se zdiš spremenjena, bolj samozavestna, saj imaš vseskozi prisotno podporo)

Bis za oblikovanje postave se razlikuje od »klasičnega«, saj ima v sredini krog, ki je informiran na prekinitev ciklusa neugodnih vplivov na žensko telo. Če pustimo ob strani genetske predispozicije  in prehranjevalne navade, vemo, da se maščoba okoli trebuha in bokov nabira zaradi nemoči oz., si sami delamo zaščito pred zunanjimi vplivi, da ne bi bili ponovno poškodovani. Nenehno predelujemo, prežvekujemo stare zamere, ki jih že zdavnaj ne rabimo več. S hrano zapolnjujemo čustvene rane, ki so nastale in se na hitrco zadovoljimo in ko občutki zadovoljitve minejo, ostanemo izpraznjeni, edino, kar nam ostane, je spet kakšen centimeter obsega več.

V sredini kroga, ki definira Bis za oblikovanje postave, je vedno prisoten kamenček, veriga oz. nekaj, kar prekine ta neugodni ciklus. Prekinejo se stari vzorci in navade. Zakaj?  Ker se postaviš na prvo mesto in ker z užitkom in veseljem spremljaš celostne spremembe. Tako v duši, kot na telesu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja