Notranja moč

Tatjana.

Na podlagi tvoje časovnice in rojstnih podatkov si si izdelala svoj, personaliziran nakit, ki ti bo v podporo pri prebujanju notranje moči in ženskosti.

love

V svojem življenju si prevzela vlogo, ki te je potisnila v ozadje. Vedno si bila pripravljena prisluhniti drugim, jim pomagati (tako v družini, v šoli med sošolci in kasneje v službi), tudi na račun sebe. Zaradi tega si se zatekala v svoj svet , kajti tam si se počutila varno in tam si zbirala koščke razpršene energije. Zdravstvene težave v vezi s tem (vnetja, men. ciklusi …),  so samo odraz nesprejemanja  sebe kot ženske, ki je vredna in si zasluži. Zaradi izgubljanja energije ti je pošla moč, da se postaviš zase.

Bis, ki je narejen za energetsko podporo tebi, te bo opominjal na vsakem koraku, da se bližajo spremembe. Začutila boš notranjo moč, začela se boš postavljati zase in kar je najvažnejše, začela si boš zaupati. Barvna kombinacija z rdečo (ta je postavljena v središče Bisa in predstavlja tebe osebno) in srebrno ti prigovarja, da postani zavedna, sprejmi se, okušaj vse strasti življenja, ki ti jih ne manjka. Bodi pogumna, sprejmi strahove in se jih osvobodi. Z jasnostjo (srebrne perlice) ti bo marsikaj postalo »jasno«, opazuj in spremljaj svet okoli sebe. V naravi je vse polno sporočil. Ostale barvne kombinacije bodo prinesle v tvoje življenje več radosti in lahkotnosti, saj si izbrala ves pisan nabor, ki si ga intuitivno začutila. Poleg notranje preobrazbe, se boš začela preoblikovati tudi navzven, kar pa mislim, da se že dogaja. Čestitam, Tatjana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja