Beauty, Intelligence, Sexy – BIS

Kaj je BIS?

Bis je energetski nakit, ki ga ženska nosi okoli bokov.

Prvič sem se s tem srečala pred tremi leti, ko sem odpotovala v Afriko. Vse deklice, mladenke, ženske od do so nosile nekakšne verižice okoli bokov. Hmmm … le kaj je zdaj to in kaj pomeni? Pa še lepo izgleda. Čarobno mistično in zapeljivo.

energetski nakitenergetski nakit

Jaz bi tudi imela!!!

Zakaj BIS? Pomen je dosti globlji, kot samo krenclanje svojega telesa. Gre za to, da v vsakem življenjskem obdobju ženske, BIS poudari, doprinese, odnese, zapolni, varuje, obdari in neguje žensko energijo.

Za deklice je sporočilna vrednost v tem, da se normalno razvijejo v žensko, da so rodila zdrava, da jo narava bogato obdari (moram povedati, da so afričanke izredno ponosne na svoje obline, velike riti in še večje prsi), kar pomeni zdravo žensko, ki je sposobna roditi veliko otrok. Ob prehodu v rodno dobo z začetkom prve menstruacije (verjemite, da to ni kar nekaj, v bistvu je to praznik za žensko), ko se začnejo prve spolne aktivnosti, nadaljujejo v rojevanje otrok, negovanju in okrevanju ženske, partnerskega odnosa, samega odnosa s seboj, kot žensko, kot tudi v povezovanju in predajanju znanja in vedenja, kvaliteten prehod v čas modrosti (pri nas to imenujemo menopavza) … se pravi, v vseh življenjskih obdobjih jih spremlja energetski nakit.

Vsi vemo, da je druga čakra, čakra kreacije. Od rojevanja otrok, novih idej, kreiranja svojega zdravja, sreče, prihodnosti in obilja. V nesmislu hitenja smo pozabili na osnovne zakonitosti narave in posledično s tem nam odteka življenjska energija. Pravijo, da vse, kar je blizu trebuha, bokov in ledvic vpliva na kvaliteto življenja. Zato je pomembno, kaj jemo, pijemo, koga spuščamo v svojo bližino in katera sporočila morajo vsrkati ledvice. Vse je med sabo povezano.

Energetski nakit BIS ti pomaga pri krepitvi in večanju spolne energije, je pomoč pri kreaciji  življenja, sreče in obilja.

Vsak BIS je unikat in je informiran glede na primanjkljaj ali potrebo. Ko ga enkrat oblečeš, ga nikoli več ne slečeš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja