Strast

Tale BIS (enerstrastgetski nakit) je narejen za žensko, ki je začutila, da potrebuje več strasti  v svojem življenju. Na podlagi rojstnih podatkov in namere, sem ji izdelala energetski nakit, ki pripoveduje naslednjo zgodbo:

»Tvoj Bis je sestavljen iz niza treh modrih odtenkov, srebrne in rdeče barve. Kombinacije, se pravi kodni zapis, je narejen iz rojstnega podatka in s pomočjo časovnice.

Prehitro si odrasla, prevzela odgovornosti, ki niso bile tvoje. Skozi to se ti je dogajalo, da si samo dajala in se nisi znala naučiti prejemanja. Premalo si se izražala in upoštevala svoja čustva in občutke. Zadnja veza te je izčrpala do kraja, pravzaprav si se izčrpala sama. Skozi krute preizkušnje ti je odtekala življenjska energija in posledično iz tega sledi, da si začela izgubljat sebe, svojo ženstvenost in strast;

ne samo do spolnosti, pač pa strast do življenja.

Energetski nakit, ki je bil narejen posebej zate, te bo podpiral pri:

jasnosti izražanja (modre in srebrne perlice), prisluhnila boš sebi, vedela kaj si želiš in zaslužiš;  čutenju svojih spolnih centrov (večje perlice so nameščene na predele popka, jajčnikov in ledvic)  in z barvno podporo se ti bodo aktivirali spolni centri in začeli sočiti tvoje telo. Rdeča barva  je barva strasti in se ti v kombinaciji z ostalimi pojavi dvakrat, kar pomeni, da bo se bodo začele spremembe na nivoju tvojega počutja, začutila boš več lahkotnosti in radosti.

Tvoje telo bo vibriralo drugače, postala boš čuteča.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja