Močna ženska

Že od nekdaj je veljalo pravilo, da lepa dekleta ljubijo barabe.

Potem velja naslednje pravilo, da so vsi dobri moški že poročeni, samo slaba roba

ostane. Pa poglejmo, če to res drži.moč

Za pravilo št. 1 je odgovor DA.

 

Zakaj je temu tako? Iz čisto preprostega razloga, ker drugačnost privlači drugačnost. In če si močna, lepa in ženska z vsebino, je po vsej verjetnosti, da imaš bedaka za partnerja. Ali pa si samska. Seveda se ti zdi on že od vsega začetka nadvse privlačen (čeprav v resnici ni in je mogoče celo grd na pogled) predvsem zato, ker je drugačen. Njegova energija te očara, pozornost, zabavnost in ti si prepričana, da je on zate sanjski moški. Pa saj veste, ko srečujete pare in se kar ne morete načuditi, kje je takšna fejst baba nabasala takega priveska!

Druga zgodba so mlade lepotice (na žalost brez vsebine) na dolgih nogah in z dolgimi lasmi v spremstvu pleš, velikih trebuhov in letnikov rojenih 1900 leta in še nekaj. Sicer pa, one že vedo zakaj. Ampak pustimo to temo za drugič.

Torej, kratek odgovor je: Močno žensko privlači drugačnost!

 

Za pravilo št. 2 je odgovor NE!

Zakaj je temu tako? Pomislite na pare okoli sebe, ki jih poznate in mi pokažite enega tipa, ki bi bil dovolj dober, da bi lahko bil tvoj mož? Ga ni. Poleg tega je statistično dokazano, da se 88% zakoncev vara! Da so dobri moški poročeni, je samo slaba tolažba. Ko se enkrat poročen moški udomači, kaj se zgodi? Običajno pokažejo vse svoje kvalitete moškega življenja; prelaganje riti iz jedilnice na kavč, riganje, prdenje, smrčanje, nažiranje in goltanje hrane, zaplinjanje zraka z alkoholnimi hlapi, višek inteligence s svojimi izjavami … in še bi lahko naštevala.

Torej, kratek odgovor je: Ni princa ne belem konju. So samo konji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja